Erste Befektetési Alapok

Széles termékkínálatunkkal rövid és hosszú távra is befektethet.

Több, mint 100 befektetési alap közül választhat az Erste Marketen, ahol biztosan megtalálja a megfelelőt:

Részvényalapok

A részvény típusú alapokat azok figyelmébe ajánljuk, akik a tőzsdén elérhető hozamokból szeretnének egyszerű és költségkímélő módon részesedni. A részvények kockázatosabbak a kamatozó befektetéseknél (banki betét, állampapír), azonban hosszú távon nagyobb hozam lehetőségét rejtik magukban.

Vegyes alapok

Az úgynevezett "alapok alapja" típusú befektetési alapok portfóliója jellemzően nem egyedi értékpapírokból, hanem más befektetési alapok befektetési jegyeiből áll. Ezen konstrukción keresztül a kockázatmegosztás még hatékonyabbá tehető, hiszen az alapban szereplő befektetési jegyek már önmagukban is több különböző értékpapírt foglalnak magukban.

Ingatlanalapok

Az Erste ingatlanalapokat azoknak ajánljuk, akik fontosnak tartják a biztonságot és pénzüket legalább 1-2 évig nélkülözni tudják. Az alapok befektetési célpontjai olyan értékálló ingatlanok, melyek hosszú távú bérleti szerződések révén kínálnak vonzó megtérülést, így kedvező hozam lehetőségét ígérik.

Kötvényalapok

A kötvényalapokon keresztül állampapírokba, vállalati kötvényekbe, kamatozó értékpapírokba, illetve pénzpiaci instrumentumokba (pl: betét, repo) kerül a befektetők pénze. A legkisebb kockázatot a „bázis” elnevezésű alapok képviselik. A hosszabb futamidejű kötvényalapok árfolyama jelentősen ingadozhat a kötvényárfolyamok változása miatt, azonban középtávon már ezek az alapok is stabil hozamot kínálnak.

Tájékozódjon az Erste Marketen az elérhető befektetési alapjainkról és a befektetések világáról:

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.