Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. december 7. 22:00 óra és 2019. december 8. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Vállalati NetBank, Electra, Erste TeleBank, Weboldal szolgáltatások, internetes vásárlást ellenőrző sms-kód, sms szolgáltatások) működését is befolyásolja. 2019. december 5-én 8:00 és 17:00 között az API csatorna (web interfész) működése szünetel.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday and Monday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:

Between 10 p.m. on December 7, 2019 and 8 a.m. on December 8, 2019 the operation of Erste Retail and Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste Telebank, Website service, 3D Secure code, text message service will be suspended. Futhermore the API channel will be suspended between 8:00 and 17:00 on December 5, 2019. 

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Befektetési jegyek

Részesüljön befektetési alapjaink hozamából az alapok által kibocsátott befektetési jegyek segítségével!

  • Rövid- és hosszútávú, forintos, dolláros vagy eurós megtakarításokból egyaránt vásárolhat.
  • Személyre szabott befektetési kockázati szint
  • Kiszámítható és kedvező hozam

A választható kategóriák

Mielőtt dönt, fontoljon meg néhány kérdést!

  • Milyen célból takarékoskodik?
  • Várhatóan mikor fogja felhasználni a megtakarított pénzét?
  • Hajlandó-e kockázatot vállalni a magasabb hozam elérése reményében?

Miért fontosak ezek a kérdések? Magasabb hozamot általában hosszabb távú befektetésekkel lehet elérni. Igazítsa befektetési időtávját ahhoz az időtávhoz, ameddig nem akarja elkölteni pénzét. Magasabb hozam magasabb kockázatvállalás mellett érhető el. Ha Ön hosszú távon gondolkodik, és nem riad meg a rövid távú árfolyam ingadozástól, akkor érdemes pénze egy részét kockázatosabb befektetésekbe helyezni. Így hosszú távon jobban járhat.

Mit nyújtanak a befektetési jegyek?

Kényelem: Nem kell folyamatosan figyelnie egyedi befektetéseinek, lekötéseinek lejáratát és hozamfizetéseit.

Rugalmasság: A nyíltvégű befektetési jegyek bármikor bármekkora összegben vásárolhatók. 

Kedvező hozam: Lekötés nélkül is kedvező hozamot érhet el, ami a kiválasztott befektetési alap típusától és az aktuális piaci folyamatoktól függ.

Személyre szabott befektetési kockázati szint: Az eltérő kockázatú és várható hozamú befektetési alapjaink közül kiválaszthatja az Ön céljainak és egyéniségének legjobban megfelelő befektetéseket.

Szakértelem: Magasan képzett szakembereink a tőke- és pénzpiacok napi változásait figyelemmel kísérve, legjobb tudásuk szerint fektetik be az Ön megtakarításait.

 

Havi megtakarítás befektetési alapokba

Residential house with garden; Shutterstock ID 519708721; Purchase Order: EMIL; Job: emil; Client/Licensee: ; Other:

Automatikus, egyszerű, költséghatékony!

• Meghatározhatja, mekkora összegű megtakarítást fektet be rendszeresen, egyszerűen és költséghatékonyan

• Megkötések nélkül dönthet róla, hogy mikor és mekkora összeget takarít meg, és ezt a jövőben bármikor megváltoztathatja

 

Erste Megtakarítási Program

Kérjük, olvassa el az általános terméktájékoztatót!

 

A fenti leírás nem teljes körű, célja kizárólag a figyelem felkeltése. Megalapozott befektetői döntés csak az adott alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél, a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában és az egyéb forgalmazási helyeken rendelkezésre állnak. Kérjük, befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla vezetéséhez kapcsolódó aktuális díjakról, továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát és a befektetésekből származó esetleges károkat. A dokumentumban foglaltak nem minősülnek befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak, az abban foglaltak alapján az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal