ESPA Befektetési Alapok

Különböző földrajzi területekre és más-más fejlettségű piacokra koncentráló alapok

Több mint 60, az ESPA (Erste-Sparinvest) által kibocsátott befektetési alap érhető el ügyfeleink részére, kötvény vagy részvény kategóriában egyaránt. Az Erste Group Bank AG részeként az Erste Asset Management Közép-Európa egyik vezető alapkezelője, mely 7 országban folytatja tevékenységét és több, mint 50 éves múlttal bír.

Kötvényalapok

Az ESPA kötvény befektetési alapok széleskörű befektetői igényt elégítenek ki. Megtalálhatók köztük állampapírokat vagy vállalati kötvényeket tartalmazó alapok, amelyek különböző földrajzi területeken és más-más fejlettségű piacokon fektetnek be. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket az alapokat a kötvénypiaci kockázatok miatt hosszú vagy közép távú (min. 3 év) befektetésre ajánljuk.

Részvényalapok

A kötvényalapokhoz hasonlóan széleskörű befektetői igényt elégítenek ki, valamint különböző földrajzi területeken és más-más fejlettségű piacokon fektetnek be. Felhívjuk figyelmét, hogy ezeket az alapokat a részvénypiaci kockázatok miatt csak hosszú távú (minimum 5 év) befektetésre ajánljuk.

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.