Tőzsdei termékek

Rövid távon spekuláció, hosszú távon befektetés

  • Fő piacunk a Budapesti Értéktőzsde
  • Hozzáférés a frankfurti, bécsi, prágai, varsói, isztambuli tőzsdékhez
  • Kereskedés amerikai piacok részvényeivel
  • Minden egyéb fontos európai és keleti régiós piacok részvényei

Tőzsdei termékek a hazai és nemzetközi piacokról

Hatalmas hazai piaci tapasztalunk mellett a külföldi piacokon is aktívan kereskedünk ügyfeleink számára.  Társaságunk a kezdetek óta jelen van a Budapesti Értéktőzsdén, ezalatt számos díjat is kiérdemeltünk.

Ezt fontos eldönteni. Részvényekbe fektetni mindig kockázattal jár. Hol kevesebb, hol nagyobb rizikót vállalunk a kiválasztott részvény függvényében.

A nagyobb kockázat fejében nagyobb hozammal is kecsegtet befektetésünk, mint bármely kockázatmentes befektetési forma. Ezért hosszabb távra (min. 1 év) tervező Ügyfeleink figyelmébe ajánljuk. 

Üzletkötőink elfogadnak megbízást telefonon, faxon vagy akár személyesen. Folyamatosan figyelik a piacot, a tőzsdén szereplő társaságokkal kapcsolatos híreket, mindig pontos és friss információval állnak rendelkezésére.

 

A frankfurti székhelyű XETRA Európa egyik legnagyobb forgalmú kereskedési platformja, melynek 2013. december 6-tól a BÉT is tagja. Eredetileg német vállalatok részvényeinek adásvételére alapították, de parkettjén jelenleg már az összes fontosabb európai cég részvényével is kereskednek, sőt a jelentősebb amerikai társaságok részvényeire is folyik árjegyzés.

Külföldi adatszolgáltatás

Árfolyamok az Erste Marketen

A külföldi kereskedéssel rendkívüli módon kibővülnek az Ügyfeleink előtt álló befektetési lehetőségek, hiszen a világgazdaság bármely fontos szegmensét reprezentáló értékpapír megvásárolható.

A külföldi részvényekbe történő befektetés esetén mi a rövid távú, a piaci mozgásokat kihasználó kereskedést javaslunk ügyfeleinknek. Fontosnak tartjuk a befektetés folyamatos figyelemmel kísérését tekintettel az ezeken a piacokon esetenként meglévő sokkal nagyobb ármozgásokra.

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.