Külföldi részvénypiacok

Megnyitjuk a világot befektetései számára

  • Népszerű, nemzetközi nagyvállalatok részvényeibe fektethet
  • Számos nemzetközi tőzsdén kereskedhet
  • USA Desk - Amerika specialisták

A külföldi kereskedés fő előnyei

  • Olyan vállalati szektorokba is befektethet, amelyek BÉT-en  csak részlegesen, vagy egyáltalán nem elérhetők
  • Az USA piacon elektronikus terminálunk és az amerikai kereskedési idő alatt folyamatosan rendelkezésre álló üzletkötőink biztosítják a friss adatokat és a lehetőséget a megbízásadásra.

Deutsche Börse

Befektetési lehetőség az európai piacon

A Deutsche Börse Group a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) német megfelelője. Székhelye Frankfurtban van. A világ egyik legnagyobb tőzsdeszervezete, mely összekapcsolja a befektetőket, pénzintézeteket, nagyvállalatokat, a globális tőkepiacokkal. A Németországban bonyolított értékpapír kereskedelem 90%-a Frankfurtban a Deutsche Börsen keresztül zajlik.

Wiener Börse

Részesülhet a Bécsi Tőzsde fejlődéséből

A Wiener Börse Ausztria egyetlen értékpapír tőzsdéje, székhelye Bécsben található.

Regionális piacok

Lehetőség a rovidtávú, piaci mozgásokat kihasználó kereskedésre

Több éves tapasztalattal nyújtjuk szolgáltatásainkat a következő piacokon:

Regionális elemzéseink

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.