Erste Future Befektetési Program

Kötelezettségek nélkül, költséghatékonyan segít Önnek hosszú távú céljai elérésében

Nem kell hozzá más, mint egy Erste Értékpapírszámla, amelyet bármelyik fiókunkban megnyithat!

Kötelezettségvállalás nélkül

Szabadon dönthet, mikor mekkora összeget takarít meg:

  • Havonta kis összegeket
  • Ritkábban jelentősebb összegeket

Kényelem, egyszerűség

A befizetett pénzeiből automatikusan megvásárlásra kerülhetnek az Ön által kiválasztott befektetési jegyek.

Elég egy állandó átutalási megbízást adni bankjánál, más teendője ebben az esetben nincs.

Rendszeres átutalások rögzítéséhez Hirdetményünkben talál segítséget:

Hirdetmény az Erste Befektetési Zrt. által kínált befektetéscsomagokról (PDF)

Költségmegtakarítás

Az Erste Future Befektetési Program keretében vásárolt befektetési jegyek vétele Nyugdíj-előtakarékossági számlára történő vétel esetén díjmentes.

Lehetőség az adókedvezményre

A nyugdíj-előtakarékossági számla előnye, hogy befizetései után adókedvezményt vehet igénybe, illetve az elért hozamok után nem kell kamat- és árfolyamnyereségadót fizetnie**.

 **Az adó-és járulékmentességrészletes feltételeiről tájékozódjon munkatársainknál

Feltételek

Erste Future Befektetési Program keretében aktuálisan megvásárolható befektetési alap kínálatunkért és további információért forduljon tanácsadóinkhoz az Erste Bank fiókjaiban! Megalapozott befektetői döntés csak az adott befektetési alap Tájékoztatója és Kezelési Szabályzata ismeretében hozható, amelyek az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-nél és az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. fiókhálózatában rendelkezésre állnak. Befektetési döntése előtt tájékozódjon a befektetési alapok vételéhez és visszaváltásához, valamint az értékpapírszámla és nyugdíj-előtakarékossági számla vezetéséhez kapcsolódó díjakról, szerződéses és jogszabályi  rendelkezésekről továbbá óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, és a befektetésekből származó esetleges károkat. A Future Befektetési Programmal kapcsolatos rendelkezésekről továbbá kérjük, tájékozódjon az Erste Befektetési Zrt. Üzletszabályzatából, vonatkozó szerződéseiből, valamint  hirdetményeiből.Ezen hirdetés nem minősül befektetési ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési vagy adó tanácsadásnak. A jelen dokumentumban foglaltak alapján az ERSTE BEFEKTETÉSI ZRT.-vel szemben igény nem érvényesíthető, azokért a Társaság felelősséget nem vállal. A jelen dokumentumban foglaltak változásának jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja.

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.