Szakértői támogatás a részvénypiacon

Üzletkötőinken keresztül szélesebb termékpaletta áll rendelkezésére

  • Egy kényelmes, bizalomra épülő kereskedési világot építhet velünk.
  • Specialistáink folyamatosan elérhetőek, hogy Ön azonnal reagálhasson a mozgásokra, akár USA kereskedési időben is.

Üzletkötőink széles termékválasztékot és szakértelmet biztosítanak a részvénykereskedéshez

  • Specialistáink átlagosan több, mint 10 éves kereskedési tapasztalattal rendelkeznek.
  • A döntéshez nélkülözhetetlen piaci információkat már szelektálva adjuk át Önnek.
  • Folyamatosan hozzuk az ötleteket, de a sajátjait is megbeszélheti velünk döntés előtt.
  • Testreszabott befektetési stratégiát és portfóliót alakíthat ki velünk.
  • Segítünk a helyes pozícióméretezésben és a kockázat lehető leghatékonyabb kezelésében.
  • Folyamatosan elérhetőek vagyunk nem csak az európai, hanem az amerikai kereskedési időben is, este 22:00 óráig.

Mindezt kényelmesen, telefonon, közvetlen azonnali elérhetőséggel társítva vagy igény szerint akár személyesen is. Az „élő kapcsolat” azt jelenti, hogy az üzletkötője tudásával, tapasztalatával segíti Önt bármilyen befektetési kérdésben, döntéshozatalban.

Szolgáltatásaink kiemelt ügyfeleink számára

Az Erste Private Banking és az Erste World kiemelt ügyfelei számára a komplex portfóliókialakítást biztosítását segítjük, melyen belül a taktikai portfólióelem menedzsmentjéért felelünk, szorosan együttműködve a bankárral.

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.