USA szakértőink

Lehetőség, hogy az USA piacára is kiegészíthesse portfólióját

  • Az amerikai piacokra specializált brókerek
  • Személyi bróker
  • Profi segítség a kereskedés elsajátításában

Az USA piac előnyei

  • Világszerte elismert, nagy kapitalizációjú vállalatok érhetőek el
  • Magas piaci likviditás
  • Nagyon széles részvénypaletta
  • Biztonságos és transzparens kereskedési rendszer

Mit kínálunk?

  • Az amerikai piac szakértői ismerik a trendeket és az USA tőzsdéin folyó kereskedési lehetőségeket.
  • Az új szolgáltatásunkkal Ön az otthona kényelméből pont úgy tőzsdézhet, mintha az Egyesült Államokban lenne.

Friss és hiteles információ

Szakértőink kizárólag az amerikai piac eseményeire fókuszálnak és minden nap elérhetőek 14.00 és 22.00 között, hogy Ön valós időben hozhassa meg befektetési döntéseit.

Nem marad le a lehetőségekről

Szakértőink az Ön igényei szerint tájékoztatják, amint egy kedvező lehetőség adódik az USA bármelyik tőzsdéjén. Ön az országban az elsők között juthat olyan információkhoz, amelyek segíthetnek meghozni a jó döntést.

Lépjen kapcsolatba velünk!

Specialistáink

Feltételek

A jelen oldalon szereplő információk nem teljes körűek céljuk kizárólag a figyelem felkeltése. A befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a továbbiakban: Erste Befektetési Zrt.) a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja. Kérjük, hogy egy befektetési termék kiválasztása esetén tanulmányozza át az Erste Befektetési Zrt. honlapján (www.ersteinvestment.hu) található és adott termékre vonatkozó részletes feltételeket, információkat. A tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A változtatás jogát az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A jelen oldalon található információk nem minősíthetők befektetésre való ösztönzésnek, befektetési tanácsadásnak, adótanácsadásnak, értékpapír jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak vagy ajánlatnak! Kérjük továbbá, hogy befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat.