Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Kedvezményes, azonnali áras devizaváltás a NetBankban

  • Ön is szívesen használja bankkártyáját külföldön?
  • Előreláthatólag szüksége lesz a közeljövőben devizára?

Az Erste NetBankban egyszerűen, néhány kattintással kedvezményes, azonnal áras devizaváltásra van lehetősége saját számlái között.

Keresse a kiemelt ügyfeleink számára kedvezményes, azonnali áras devizaváltási lehetőséget az Erste NetBankba belépve a Megbízások/Deviza megbízások menüpontban vagy kattintson és nézze meg, hogyan működik a szolgáltatás!

A szolgáltatás magyar idő szerint, munkanapokon 9:00 és 16:00 óra között érhető el.

Üzleti órákban az Ön számára kedvezményes, azonnali áras devizakonverziós árfolyamot biztosítunk HUF és az alábbi devizák között: EUR, USD, CHF, GBP, CAD. A devizakonverziós árfolyam a piaci viszonyoknak megfelelően változik.

További kérdés estén, kérjük, hívja az Erste kiemelt ügyfeleknek szóló telefonos ügyfélszolgálatát a 06 1 298 0196 számon vagy érdeklődjön személyi bankáránál.