0 Ft ügyfélkapcsolati díj 6 hónapon keresztül

Növelje nálunk kezelt vagyonát legalább 5 millió Ft-tal!

Mit kell tudnia a kedvezményről?

  • Növelje nálunk kezelt vagyonát 2022. október 17. és 2022. december 14. között legalább 5 millió forinttal! Ide tartozik az Erste Prémium Díjcsomagban, azaz az Erste Banknál, az Erste Befektetési Zrt.-nél és az Union Biztosítónál összességében kezelt vagyona.
  • 2023. január 1. és 2023. június 30. között folyamatosan tartsa fenn a megnövelt vagyonának legalább a minimálisan elvárt értékét (5 millió Ft)!

Az ügyfélkapcsolati díjat ebben a 6 hónapban, azaz 2023. január 1. és 2023. június 30. között engedjük el.

 

Tudjon meg többet a Prémium szolgáltatásairól!

Feltételek

A részvételi feltételek teljesülésével az ügyfél bekerül az akcióba, és ezzel jogosulttá válik 2023. 01. 01. és 2023. 06. 30. között az ügyfélkapcsolati díjkedvezményre.

Az akció időtartama alatt minden hónap utolsó előtti munkanapján megvizsgáljuk az akcióban való részvételi jogosultságot, azaz hogy az elvárt (legalább 5 millió Ft-os) növekedés az Erste Banknál, az Erste Befektetési Zrt.-nél és az Union Biztosítónál összességében kezelt állományban maradt-e. Az átlagos állományi összeg számításakor a napi záró egyenlegek összegét az adott hónapot megelőző hónap naptári napjainak számával osztjuk el. A hónap utolsó banki munkanapja a következő vizsgálati időszak részét képezi. Ha a vizsgált hónapok valamelyikében lecsökken a megnövelt állomány 5 millió Ft alá, akkor ettől a hónaptól az akció hátralévő időszakában a továbbiakban nem jogosult a kedvezményre.

Az akció lejártát követően a jelen Hirdetmény szerinti ügyfélkapcsolati díjat számítjuk fel.