Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Erste World bankára legfőbb célja, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki pénzéből, legyen szó új befektetésekről, vagy már meglévő portfóliójával kapcsolatos döntésekről.

Előnyök

Széleskörű befektetésszakmai tapasztalat

Amikor Ön Erste World ügyféllé válik, szolgáltatásunk részeként szakmailag felkészült személyi bankárt biztosítunk Önnek, aki végigkíséri Önt befektetési döntései meghozatalában. Zártkörű szakmai rendezvényeinken pedig Önnek lehetősége nyílik további specialistáinkat kérdezni a pénzpiacokkal, vagy egyéb befektetésekkel kapcsolatban.

Egyedi megoldások és telefon keresztül indítható befektetési tranzakciók

A sikeres emberek legfőbb titka, hogy van kire támaszkodniuk, ha fontos döntéseket kell hozni. Így van ez a pénzügyek terén is. Személyi bankár szakmai tapasztalatával segít a helyes döntések meghozatalában.
Professzionális személyi bankára jól ismeri az Ön aktuális igényeit, és ezekhez illő egyedi megoldásokat kínál.

Closeup Bearded Businessman Wearing White Shirt Waistcoat Working Modern Loft Startup Computer.Creative Young Man Using Mobile Phone Call Business Meeting.Person Work Digital Tablet Desktop Table; Shutterstock ID 489283867; Purchase Order: Emil; Job: ; Client/Licensee: ; Other:

Közös döntések az Ön megbízható pénzügyi szakértőjével

Az Erste Group regionális szakértői is segítik személyi bankárát a befektetési szolgáltatások nyújtásában. Elemzéseikre / hírleveleinkre Ön is feliratkozhat az alábbi linkre kattintva.

Side profile high angle shot of a deal between married couple and a salesman, consultating them about buying a purchase, all are dressed in formal outfits, smiling; Shutterstock ID 697518958; Purchase Order: -
Erste World bankáraink elérhetőségeit itt találja: Megnézem!