Erste World számlacsomag

Exkluzív szolgáltatások az Ön kényelméért

  • Forint- és devizaszámlák
  • Betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott, rugalmasan, számlák között állítható, presztízs betéti kártya
  • Digitális bankolás
  • Platinum Hitelkártya (THM: 27,1 vagy 31,5%*)
  • Kedvezményes, azonnali áras devizaváltás az internetbanki szolgáltatásunkban (továbbiakban: George Web)

Az idő olyan érték, amit kiemelt figyelemmel kezelünk, főleg, ha ügyfeleink idejéről van szó. Ezért alkottuk meg Erste World számlacsomagot, mellyel Ön kényelmesen és maximális mobilitással intézheti pénzügyeit és befektetéseit.

Előnyök

Számlavezetés forintban és devizában

Annak érdekében, hogy Ön mindennapi pénzügyeit kényelmesen és gyorsan intézhesse, forintban és devizában számlavezetést biztosítunk, akár egyszerre több számlán is, az Ön igényei szerint. A számlacsomag részeként Euróban, Amerikai Dollárban, Angol Fontban, Svájci Frankban, Kanadai Dollárban nyújtunk számlavezetést devizában. Számlai között rugalmasan állíthatja betéti kártyáját, kihasználva azt, hogy saját devizaszámlájáról költ, és így nem futja az árfolyamkockázatot.

Erste World MasterCard Gold presztízs betéti kártya

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely ügyfelünkként mindenhova elkíséri Önt, hiszen bankszámlájához Erste World Mastercard Gold dombornyomott bankkártya kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Sőt, Erste bankkártyával mindig biztonságban tekinthet a jövőbe, hiszen emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá külföldön. Ezen túl, betéti kártyájával automatikusan az Erste World Club tagjává válik.

Digitális bankolás

A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, ezért folyamatosan fejlesztjük internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásainkat (a továbbiakban: George Web és/vagy George App és/vagy MobilePay), melyekkel Ön a nap 24 órájában gördülékenyen intézheti pénzügyeit. George-on a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. Nyomon követheti a bevételeit és kiadásait, s akár limiteket is beállíthat.

Platinum Hitelkártya

(THM: 27,1 vagy 31,5%*)

Az Erste Platinum Hitelkártya magas presztízsű fizetőeszköz, exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, melyek révén világszerte kiemelt figyelemben részesülhet. Úgy alkottuk meg ezt a hitelkártyát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon életstílusához és egyedi utazási igényeihez.

Kedvezményes, azonnali áras devizaváltás az internetbanki felületen

Az internetbanki felületen (George Weben) egyszerűen, néhány kattintással kedvezményes, azonnal áras devizaváltásra van lehetősége saját számlái között.

*Erste World státusz esetén: 31,5%

Private Banking státusz esetén: 27,0%

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj és a kártya kibocsátási díj figyelembe vételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások további feltételeit és kondícióit a mindenkor hatályos Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye valamint a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Feltételei tartalmazzák.