Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Erste World számlacsomag

Exkluzív szolgáltatások az Ön kényelméért

  • Forint-, és devizaszámlák
  • Rugalmasan, számlák között állítható, presztízs betéti kártya
  • Digitális bankolás
  • Assistance szolgáltatás
  • Platinum Hitelkártya (THM: 27,1 vagy 31,5%*)

Az idő olyan érték, amit kiemelt figyelemmel kezelünk, főleg, ha ügyfeleink idejéről van szó. Ezért alkottuk meg Erste World számlacsomagot, mellyel Ön kényelmesen és maximális mobilitással intézheti pénzügyeit és befektetéseit.

Előnyök

Forint- és devizaszámlák

Annak érdekében, hogy Ön mindennapi pénzügyeit kényelmesen és gyorsan intézhesse, forintban és devizában vezetünk akár több számlát is az Ön igényei szerint. A számlacsomag részeként Euró, Amerikai Dollár, Angol Font, Svájci Frank, Kanadai Dollár devizákban vezethet számlát. Számlai között rugalmasan állíthatja betéti kártyáját, kihasználva azt, hogy saját devizaszámlájáról költ, és így nem futja az árfolyamkockázatot.

Image of business objects on background of two young businessmen discussing document in touchpad at meeting; Shutterstock ID 157219784; PO: Erste Bank LTP (Kelemen Szilvi); Job: Erste Bank LTP 2015 Q2; Client: Erste Bank Hugary Zrt.

Erste World Mastercard Gold presztízs betéti kártya

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely ügyfelünkként mindenhova elkíséri Önt, hiszen bankszámlájához Erste World Mastercard Gold dombornyomott bankkártya kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Sőt, Erste bankkártyával mindig biztonságban tekinthet a jövőbe, hiszen emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá külföldön. Ezen túl, betéti kártyájával automatikusan az Erste World Club tagjává válik.

Digitális bankolás

A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, ezért folyamatosan fejlesztjük digitális eszközeinket, melyekkel Ön a nap 24 órájában gördülékenyen intézheti pénzügyeit. A NetBankon a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. Nyomon követheti a bevételeit és kiadásait, s akár limiteket is beállíthat.

Work process modern Studio Loft.Artdirector woman working wood table with new freelance business startup. Using Digital Tablet,Touching Screen. Horizontal.Film effect. Blurred background.; Shutterstock ID 425341753; Purchase Order: EMIL; Job: EMIL; Client/Licensee: ; Other:

Platinum Hitelkártya

(THM: 27,1 vagy 31,5%*)

Az Erste Platinum Hitelkártya magas presztízsű fizetőeszköz, exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, melyek révén világszerte kiemelt figyelemben részesülhet. Úgy alkottuk meg ezt a hitelkártyát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon életstílusához és egyedi utazási igényeihez.

Kedvezményes, azonnali áras devizaváltás a NetBankban

Az Erste NetBankban egyszerűen, néhány kattintással kedvezményes, azonnal áras devizaváltásra van lehetősége saját számlái között.

EBH_Mass_NetBank_Online_FX_funkcio_201804_emil_hero_1600x450-v1.jpg

*Erste World státusz esetén: 31,5%

Private Banking státusz esetén: 27,0%

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj és a kártya kibocsátási díj figyelembe vételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.