Erste World Assistance szolgáltatás*

Mindig ott vagyunk, ha segítségre van szüksége

  • Kényelmes és gyors segítség váratlan helyzetekben
  • Elérhető a nap 24 órájában
  • Biztos háttér az Erste Bank és a Europ Assistance S.A. Irish Branch közreműködésével

Főbb szolgáltatások

Háztartási vészelhárítás és kiterjesztett garancia

Azonnali segítség váratlan otthoni események kezelésére, a csőtöréstől az elektromos készülékek meghibásodásáig.

Országúti gépjármű segélyszolgálat

Javítás, elszállítás és csereautó biztosítása gépjárműve meghibásodása, vagy menetképtelenné válása esetén.

Egészségügyi szolgáltatások

Rögtön intézkedünk, ha orvosra, ügyeletes kórházra, gyógyszertárra, babysitterre, vagy egyéb segítségre van szüksége.

Jogi assistance

Jogi jellegű információ nyújtása, valamint jogi szakértő általi telefonos tanácsadás a biztosítottak magán életszférájában felmerülő eseményekkel kapcsolatosan.

Otthonápolás – segítség a kórházi kezelés utáni felépülésben

A napi életvitelhez, az egyén tényleges szociális statusához tartozó szükségletek kielégítését szolgálja.

*Azon Erste World Ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatás, akik részéről 2018. szeptember 30. napjáig az Assistance Biztosítotti Nyilatkozat aláírásra került.

Gyakori kérdésék

Váratlanul jelentkező háztartási és ház körüli problémák esetén azonnali segítséget nyújtunk Önnek: szerelőt küldünk a hiba elhárítása érdekében. A csőtörés, dugulás, üvegtörés és egyéb vészhelyzetek elhárítása mellett kiterjesztett garancia szolgáltatásunk keretében az otthon levő elektromos készülékekre vállalunk garanciát.

Ha gépjárműve meghibásodik, vagy menetképtelenné válik, akkor az esemény bejelentését követően javítást, elszállítást, illetve csereautót biztosítunk a gépjárműben utazó személyek számára. A bejelentést az Erste World Assistance telefonszámán teheti meg

Sürgősen orvost, ügyeletes kórházat vagy gyógyszertárat keres? Esetleg hirtelen babysitterre, vagy egyéb segítségre van szüksége az otthoni teendők elvégzéséhez? Az Erste Woréld Assistance operátora azonnal segít Önnek megtalálni a megfelelő szakembert vagy szolgáltatót.

Jogi jellegű információ nyújtása, valamint jogi szakértő általi telefonos tanácsadás a biztosítottak magán életszférájában felmerülő eseményekkel kapcsolatosan.

A Biztosított váratlan, előzménynélküli (a kockázatviselés kezdetét megelőzően nem diagnosztizált) balesete vagy betegsége esetén, amely:

  • minimum 10 napos (9 éjszaka) egybefüggő kórházi ápolást igényel és
  • a kórházi ápolást követően a Biztosított a mindennapi öngondoskodási élettevékenységek közül min. hármat nem képes tartósan teljesíteni.

A Biztosító a közreműködőjén keresztül megszervezi a szükséges otthonápolási feladatokat, és a felmerült költségeket max. 100 000 HUF-ig állja.

Egészségügyi ápolási feladatok:

injekciózás, sebkötözés katéter-tisztítás, katéter csere, ágytálazás, pelenkázás, mozgatás, fürdetés

Szociális ápolási feladatok

főzés, mosás, vásárlás, vasalás, kísérés, gyógyszer kiváltás, fürdésben segítés, napi takarítás, éjszakai (10 óra), illetve 24 órás felügyelet

A Biztosítottnak a káresemény bekövetkezése, de legkésőbb a tudomására jutása után azt haladéktalanul, legkésőbb 2 munkanapon belül, telefonon a +361 465 3664 telefonszámon be kell jelentenie a káreseményt a biztosító közreműködőjének, az Europ Assistance Magyarország Kft.-nek

Jogi feltételek