Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Társadalmi felelősségvállalás

Értéket keresünk – értéket teremtünk

Az Erste Bank társadalmi szerepvállalása a bank megalapítása óta, közel 200 éve legalább olyan fontos szerepet tölt be, mint ügyfelei kiszolgálása társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra és életkorra való tekintet nélkül. Hisszük, hogy az Erste World értékteremtő koncepcióját nem csak ügyfeleink felé kell felelősen képviselnünk, de annak meg kell jelennie társadalmi szerepvállalásunkban is.

Kapcsolódó szolgáltatások

Jogi feltételek