Alacsonyabb banki költségek

Bankszámlavezetés

 • Akár 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díj, a díjcsomag típusa szerint meghatározott havi munkabér jóváírási feltételek teljesülése esetén (részletek a Lakossági bankszámlák leírásánál) (EBKM: 0,01%).
 • Betétikártya-szolgáltatás keretében kibocsátott betéti bankkártya (továbbiakban: bankkártya) 0 Ft-os kibocsátási díjjal, illetve kedvezményes éves kártyadíjjal a számlatulajdonos részére, számlacsomagtól és kártyatípustól függően.
 • Készpénzfelvétel belföldön és külföldön ATM készpénzfelvételi kedvezménnyel az Erste Bank saját ATM-jeiből, illetve külföldön az Erste Bankcsoport ATM-jeiből, számlacsomagonként meghatározott számú tranzakcióra.
 • 0 Ft a beszedések (továbbiakban: csoportos beszedési megbízás) teljesítése.
 • Kedvezményes internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatáson (George Web, George App) keresztül megadott átutalások belföldön forintban.
 • SMS-szolgáltatás (Őrszem szolgáltatás), eltérő kedvezményes periódussal, melyen belül az értesítések SMS-ben vagy akár George App értesítéssel (push üzenetben) is kérhetőek.
 • Dombornyomott betéti bankkártyáinkhoz díjmentes utasbiztosítás.

Értékpapírszámla

 • 50%-os számlavezetési díjkedvezmény a havi fix díjaknál egy éven át, az új értékpapírszámlát nyitó ügyfelek esetén (Díjjegyzéki feltételek szerint).
 • Befektetési jegy vételi, visszaváltási díj 50%-os kedvezménnyel (kivéve büntető jellegű jutalékok).
 • Online BÉT bizományosi díj 0,35%/minimum 390 Ft.
 • 3 havi real-time adat díjmentesség.

Folyószámlahitel

 • Erste Kolléga Díjcsomagoktól függően a normál Folyószámlahitel Hirdetményhez képest kedvezőbb folyószámlahitel kamatok.

Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag kedvezményes szolgáltatásait a Bank az adott Munkáltató munkaviszonyban álló munkavállalói részére abban az esetben biztosítja, amennyiben a Munkáltató és az Erste Bank között - külön e tárgyban- létrejött érvényes együttműködés hatályban van. Hatályos együttműködési megállapodás hiányában az Erste Bank Hungary Zrt (továbbiakban: Bank) és a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Erste Befektetési Zrt. (továbbiakban: Társaság) a jelen marketingkommunikációs anyagban feltüntetett szolgáltatásai nem vehetők igénybe.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A jelen marketingkommunikációs anyagban felsorolt díjak, kondíciók tekintetében a Bank és a Társaság fenntartja a változtatás jogát, a hatályos jogszabályok figyelembevételével módosulhatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket a Bank mindenkor hatályos Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény és vonatkozó mellékletei, a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, illetve a Fogyasztási és Lombard Hitelek ÁSZF és Lakossági Hitel Hirdetmény vonatkozó melléklete tartalmazza, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban, és honlapunkon a www.erstebank.hu címen. A befektetési szolgáltatásokról a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Társaság (Erste Befektetési Zrt., székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev. engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja) honlapján (www.ersteinvestment.hu) érhetnek el bővebb tájékoztatást. Az együttműködési keretfeltételekről, illetve a tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A lakossági hitel-, számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak.