Értékpapírszámla

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag Erste Munkavállalói Értékpapír Számlacsomag szolgáltatásának kedvezményelemeit:

1 Az Erste Munkavállalói Értékpapír Számlacsomagot és az abban nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat az Erste Bank Hungary Zrt. (továbbiakban: Bank)/Erste Befektetési Zrt.(továbbiakban: Társaság) az adott Munkáltató munkaviszonyban álló munkavállalói részére abban az esetben biztosítja, amennyiben a Munkáltató és Bank között - külön e tárgyban - létrejött érvényes együttműködés hatályban van. Az egyes díjcsomagok részletes kondíciói a www.erstebank.hu honlapon, illetve a bankfiókokban elérhető mindenkori aktuális Díjjegyzékében olvashatóak. Az Erste Munkavállalói Értékpapír Számlacsomag részletes kondíciói a Társaság mindenkori hatályos Díjjegyzékében érhető el.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A jelen marketingkommunikációs anyagban felsorolt díjak, kondíciók tekintetében a Bank és a Társaság fenntartja a változtatás jogát, a hatályos jogszabályok figyelembevételével módosulhatnak. A befektetési szolgáltatásokról a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Társaság (Erste Befektetési Zrt., székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.; tev.engedély szám: E-III/324/2008. és III/75.005-19/2002.; a Budapesti Értéktőzsde Zrt. tőzsdetagja) honlapján (www.ersteinvestment.hu) érhető el bővebb tájékoztatás. Az Erste Future Befektetési Programban (továbbiakban: Program) számos csomag elérhető, a Program teljes kínálatáról www.future.ersteinvestment.hu weboldalon tájékozódhat, illetve további információk találhatóak a www.ersteinvestment.hu honlapon, valamint a Társaság Üzletszabályzatában. Befektetési döntése meghozatala előtt óvatosan mérlegelje befektetése tárgyát, kockázatát, díjait, a számlavezetéshez kapcsolódó díjakat, költségeket és a befektetésekből származó esetleges károkat. A befektetési csomagokban szereplő terméktípusról részletes tájékoztatás - mely tartalmazza az adott termékekben rejlő kockázatokat is - a weboldalunkon található Általános Terméktájékoztató anyagban érhető el:  www.ersteinvestment.hu/hu/befektetesi_jegyek.html. Adózási kérdésekben kérjük, konzultáljon adótanácsadójával, mivel az adózási feltételek, továbbá a TBSZ és NYESZ-R konstrukció (adómentesség/adójóváírások) választása kizárólag a befektető ügyfél egyedi körülményei, illetve jogszabályi feltételek teljesítése esetén ítélhetők meg. Az együttműködési keretfeltételekről, illetve a tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A lakossági hitel-, számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak.

Marketingkommunikációs anyag frissítési dátuma: 2022. szeptember 1.

A részletekről érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja telefonos banki szolgáltatásunkat (az Erste TeleBankot) a +36 1 298 0222-es számon!