Folyószámlahitel

Érezze magát biztonságban hóvégén is! Az Erste Biztonsági Keret Folyószámlahitel szolgáltatásnál mindezt kedvezőbb folyószámlahitel kamatok mellett biztosítjuk.

1 Az Erste Kolléga Basic, Erste Kolléga Plus és Erste Kolléga Exkluzív munkavállalói díjcsomagot és az abban nyújtott kedvezményes szolgáltatásokat az Erste Bank Hungary Zrt. (továbbiakban: Bank) az adott Munkáltató munkaviszonyban álló munkavállalói részére abban az esetben biztosítja, amennyiben a Munkáltató és a Bank között - külön e tárgyban - létrejött érvényes együttműködés hatályban van. Az egyes díjcsomagok részletes kondíciói a www.erstebank.hu honlapon, illetve a bankfiókokban elérhető mindenkori aktuális Hirdetményben olvashatóak.

2 Az Erste Folyószámlahitel aktuális kondícióit, feltételeit a mindenkori aktuális Lakossági Hitel Hirdetmény és a Fogyasztási és Lombard Hitelek ÁSZF tartalmazza. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre került meghatározásra. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A bank az adott számla egyedi számlavezetési díját veszi figyelembe a THM megállapításánál. Amennyiben az adott igényelt hitelkeret összegre számolt THM érték meghaladja a jogszabályban előírt maximális THM értéket, abban az esetben a Bank az adott hitelkeretösszegre nem tud szerződést kötni az ügyféllel.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. A jelen marketingkommunikációs anyagban felsorolt díjak, kondíciók tekintetében a Bank fenntartja a változtatás jogát, a hatályos jogszabályok figyelembevételével módosulhatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket a Bank mindenkor hatályos Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény és vonatkozó mellékletei, a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, illetve a Fogyasztási és Lombard Hitelek ÁSZF és Lakossági Hitel Hirdetmény vonatkozó melléklete tartalmazza, melyek megtalálhatóak a bankfiókokban, és honlapunkon a www.erstebank.hu címen. 

Az együttműködési keretfeltételekről, illetve a tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket kollégáinktól. A lakossági hitel-, számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak

Marketingkommunikációs anyag frissítési dátuma: 2022. május 1.

A részletekről érdeklődjön bankfiókjainkban vagy hívja telefonos banki szolgáltatásunkat (az Erste TeleBankot) a +36 1 298 0222-es számon!