Fenntartható ünnepi készülődés az Erstével

Környezettudatos ajándékok számlanyitáshoz és más szolgáltatásokhoz.

Az akció időtartama: 2021. 11. 11. - 2021. 12. 31.

#higgyaholnapban

Legyél felkészült, idén az Erste termokulacsából fogyaszd kedvenc forró italodat, és vidd magaddal Erste öko-bevásálócsomagodat is az ünnepi vásárláshoz! Segítünk a fenntartható ünnepi készülődésben, és a tudatos pénzügyi tervezésben.

Még nem vagy Erste ügyfél?

Nyiss új lakossági bankszámlát1 az év végéig bankfiókjainkban, és vidd haza a Printa Design mintájával ellátott termokulacsot!

Termokulacsot akkor kaphatsz, ha az első 5 400  ügyfél között vagy, és a számlanyitást megelőző 90 naptári napban nem volt erstés lakossági bankszámlád.

 

Válassz számlanyitáskor legalább egyet az alábbi szolgáltatásainkból, és szerezd meg a Printa Design öko-bevásárlócsomagot2 is!

  • Erste Future Befektetési Program3 (Új, havi rendszeres megtakarítás indítása, ha az azt megelőző 180 napban nem volt ilyen megtakarításod)
  • Erste Önkéntes Nyugdíjpénztári tagság4
  • Erste Max vagy Wizz Air Hitelkártya5 (főkártyaként)
  • Folyószámlahitel5

Öko-bevásárlócsomagot az első 1 000 ügyfél kaphat.

Már van lakossági bankszámlád?

Ne csüggedj, hiszen te is hazaviheted a termokulacsot, ha választasz az alábbi szolgáltatások közül bármely bankfiókunkban:

  • Erste Future Befektetési Program3 (Új, havi rendszeres megtakarítás indítása, ha az azt megelőző 180 napban nem volt ilyen megtakarításod)
  • Erste Önkéntes Nyugdíjpénztár tagság4

Termokulacsot az első 1 000 ügyfél kaphat.2

További információ

Az akció időtartama: 2021. 11. 11. - 2021. 12. 31.

Ügyfelenként legfeljebb kettő ajándék adható az akció ideje alatt.

A tájékoztatás nem teljeskörű! A reklám információk nem minősülnek ajánlatnak, ajánlattételi felhívásnak, befektetési ajánlásnak, tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak.

1 A bankszámlák részletes szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, a Bank Üzletszabályzata és a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. EBKM: 0,01%

2 Az egyéb szolgáltatásokhoz kötött akcióban a négy szolgáltatás közül az akció alatt nyílt lakossági bankszámla mellé bármelyik igénybevétele esetén 2021.12.31-ig az első 1.000 ügyfélnek jár az öko-bevásárlócsomag, meglévő lakossági számla mellé az első 1.000 ügyfélnek a termokulacs, de ügyfelenként legfeljebb csak egyszer annak, aki megfelel a feltételeknek.

Erste Future Befektetési Program keretében indított új, rendszeres megtakarítás esetén a szerződéskötést követő első befizetés napján jár az ajándék.

Erste Önkéntes Nyugdíjpénztári belépés esetén a nyilatkozat kitöltése napján jár az ajándék.

Erste Max/Wizz Air Hitelkártya és Folyószámlahitel esetén az igénylés befogadásához szükséges összes dokumentum beadása napján (a számlanyitás napján vagy az azt követő 3 napon belül) jár az ajándék.

3 További információk: www.erstefuture.hu, az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatában és a bankfiókokban. Befektetési döntése előtt mérlegelje a kockázatokat, továbbá a díjakat és költségeket.  Erste Befektetési Zrt. (tev. engedély szám: E-III/324/2008 és III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT.) 

4 Az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztári termékkel kapcsolatos részletes információ a Pénztár oldalán található: https://www.erstenyugdijpenztar.hu/.

5 A hitelkártyák részletes szerződéses feltételeit az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazzák. A folyószámla hitelkeret  részletes szerződéses feltételeit az Erste Bank mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételek Fogyasztási és Lombard Hitelek és a Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazzák.

THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján került meghatározásra.  A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik. A havi rögzített kamatláb és a hozzá tartozó THM érték futamidőnként eltérhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg.