Erste jégkorong nyereményjáték részvételi szabályzat

Közzététel: 2021. november 2. napján

Hatályos: 2021. november 5. napjáig

 

1. Az nyereményjáték időszaka: 2021.11.02 – 2021.11.05.

2. Az nyereményjátékban való részvétel feltételei

A nyereményjátékban az a magánszemély vehet részt, aki:

  • az Erste Bank Hungary Facebook oldalán 2021. november 2-án közzétett „Erste Liga matiné” poszt kérdésére válaszolt, megosztotta azt és megjelölte legalább egy ismerősét.
  • tudomásul veszik a Bank Adatkezelési szabályzatát, valamint
  • elfogadja és teljesíti a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt feltételeket.

3. Nyereményjáték szabályai

A játékban részt vehet minden olyan felhasználó, aki megfelel a 2. pontban foglalt feltételeknek.

A bank a meghirdetett időszakban poszt formájában jeleníti meg a játékot a saját Facebook oldalán https://www.facebook.com/ErsteBankHU. A nyertesek kiválasztása a felhívásra adott megosztások időpontjának sorrendje alapján történik. A sorrend szerinti első 50 felhasználó kerül díjazásra. Többszöri megosztás esetén csak az első megosztást veszi figyelembe a Bank.

A nyertesek kiválasztásának időpontja: a megosztásokkal párhuzamosan a nyereményjáték időszaka alatt folyamatos lesz.

Ezt követően a nyertesek Facebook messenger alkalmazáson keresztül kerülnek kiértesítésre a nyeremények átadásával egyszerre legkésőbb 2021. november 5-ig.

Nyeremény: 50 x 2 db tiszteletjegy a 2021. november 7.-én a budapesti Tüskecsarnokban megrendezésre kerülő FTC Telekom – MAC HKB Újbuda jégkorong mérkőzésre.

4. Az nyereményjátékban résztvevők adatainak kezelésére vonatkozó szabályok

A Bank 2021.11.02 – 2021.11.05. közötti a nyereményjátékkal kapcsolatban a játékosok adatait banki rendszerben nem kezeli, a játékkal kapcsolatban kizárólag a Facebook messenger applikációjában, illetve a Magyar Jégkorong Szövetség jegyfoglaló rendszeréből küldhet tájékoztatást.

A játékosok személyes adatát (nevét és e-mail címét) a nyeremény átadását követő 30 napig tároljuk a Bank Facebook messenger alkalmazásában és a Magyar Jégkorong Szövetség Jegyfoglaló rendszerében.

A jelen Nyereményjátékra vonatkozó adatkezelésen kívüli személyes adatok védelmével/kezelésével kapcsolatos egyéb jogokra, tájékoztatásokra a Bank Adatvédelmi és Személyes Adatkezelési Tájékoztatója vonatkozik, jelen pontban szabályozott adatkezelési rendelkezések az nyereményjátékban való részvételhez kapcsolódnak.

A Bank Adatvédelmi és Személyes Adatkezelési Tájékoztatója elérhető a www.erstebank.hu oldalon.