Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

wizz_hero_196x108

Váltsa repülésre vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával!


Intézze vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával, és kerüljön közelebb úti céljához!

Bárhol vásárol Wizz Air Hitelkártyával (pl. szupermarketben, benzinkutaknál, stb., a Pontgyűjtő Feltételekben szereplő tranzakciók kivételével), vásárlása után pontokat kap1. Az így összegyűjtött pontokat repülőjegyekre és egyéb szolgáltatásokra (ülőhelyválasztás, csomagdíj, stb.) válthatja be a Wizz Airnél.

wizz_air_hk_88x75 Használja ki a lehetőséget, és fizessen Wizz Air Hitelkártyájával vásárlásai során! THM: 39,40%

Igényeljen 2017.07.10-08.31. között Wizz Air Hitelkártyát és most kezdésnek
20
000 Ft-tal hozzájárulunk következő utazásához
3

szamolja_ki_223x50Miért érdemes Wizz Air Hitelkártyát igényelnie?
A Wizz Air Hitelkártya több egy átlagos hitelkártyánál:

 • Minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.
 • Amennyiben Ön a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air szolgáltatásokat vásárol Wizz Air Hitelkártyájával (például repülőjegy, poggyászdíj stb.) minden elköltött 100 forint után 4 pontot írunk jóvá Önnek.
 • Ráadásul, ha akciónk keretén belül 2017.07.10-08.31. között igényel Wizz Air Hitelkártya főkártyát és igénylését a bank jóváhagyja, kezdésnek most 20 000 forinttal hozzájárulunk repüléséhez azáltal, hogy   20 000 akciós ponttal ajándékozzuk meg. 3
 • Díjmentes Wizz Discount Club Csoportos tagságot biztosítunk a főkártyabirtokosnak, így kedvezményesen vásárolhat repülőjegyeket saját maga és 5 útitársa számára! A Wizz Discount Club előnyiről itt olvashat bővebben!
 • Wizz Air Hitelkártyájával (fő- és társkártyával egyaránt) díjmentesen igénybe veheti a Mastercard Airport Lounge-ot a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.  A váróba hitelkártyája és aznapra szóló beszállókártyája felmutatása után van lehetősége belépni.
 • A főkártya és a társkártya kibocsátási díja levásárolható: Ha a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri a kibocsátási díj összegét, a bank a következő fordulónapon jóváírja a kibocsátási díjnak megfelelő összeget.4


Váltsa be pontjait a Wizz Air-nél!

Az összegyűjtött pontokat Wizz Air szolgáltatásokra válthatja be a fő kártyabirtokos:

 • Fontos előnye a Wizz Air Hitelkártyának, hogy az összegyűjtött pontok nemcsak repülőjegyre, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra is beválthatók (például ülőhelyválasztás, elsőbbségi beszállás). Minden olyan Wizz Air szolgáltatást kifizethet az összegyűlt pontokból, amely a Wizz Air honlapján (wizzair.com), mobil applikációjában vagy telefonos ügyfélszolgálatán a foglaláskor megvásárolható.
 • Ráadásul nem kell megvárnia, hogy annyi pontot összegyűjtsön, amennyi egy repülőjegy megvásárlásához elegendő. Az összegyűjtött pontok a foglalás egy részének kifizetésére is alkalmasak.
 • Az összegyűjtött pontok ennek megfelelő forint ellenértéket képviselnek, azaz 1 pont = 1 forint.
 • A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, valamint a pontgyűjtés és pontbeváltás részleteit a Pontgyűjtő Feltételek tartalmazzák, mely az Erste Bank honlapján (www.erstebank.hu) tekinthető meg.


Önnek van már Wizz Air Hitelkártyája és szeretne többet megtudni a pontbeváltás menetéről?

Kattintson ide és olvassa át Pontbeváltási Útmutatónkat!

Egy példa annak szemléltetésére, hogy milyen gyorsan repülhet a Wizz Air-rel, ha Wizz Air Hitelkártyáját használja vásárlásra:

1 hónapban történt hitelkártyás vásárlások összértéke Az első 12 hónapban gyűjtött pontok száma
(= forint érték)
30 000 forint 17 200 pont
50 000 forint 22 000 pont
70 000 forint 26 800 pont
90 000 forint 31 600 pont

A fenti táblázatban szereplő összegyűjtött pontokat úgy kalkuláltuk, hogy a következőket feltételeztük:

 • A kártyabirtokos havonta az első oszlopban szereplő összértékben vásárolt kártyájával.
 • A főkártyabirtokos 10 000 üdvözlő ponttal ajándékoztuk meg. A 10 000 pontot a fenti táblázat már tartalmazza.
 • A hitelkártyával Wizz Air szolgáltatások vásárlása nem történt. Ha a kártyával Wizz Air szolgáltatásokat is vásárol, az újabb repülés még könnyebben elérhetővé válik.

Összegyűjtött pontjait a főkártyabirtokos a havi hitelkártya számlakivonaton és az Erste NetBankban tekintheti meg.


Miért érdemes még Wizz Air Hitelkártyát igényelnie?

További információk:

Reprezentatív példa:  
Hitelkeret összege: 375 000 Ft
Futamidő: 12 hónap
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,64%, változó kamatozású
Teljes hiteldíj mutató: 39,40%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja: 111 314 Ft

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

1. Wizz Air Hitelkártya esetén a kártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére (ez az úgynevezett Pontgyűjtési alap). Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt vásárlási tranzakciók összege meghaladja a hitelkeret összegét, akkor az időben korábban terhelt vásárlások után ad pontokat a bank. A társkártyával történt vásárlás tranzakciók is beleszámítanak a Pontgyűjtési alapba, tekintettel arra, hogy a társkártyához nem kapcsolódik önálló Pontgyűjtési alap. A Pontgyűjtési alap a belföldi és külföldi vásárlásokra, valamint a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített vásárlásokra összevontan értendő. A részleteket a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

Tájékoztatjuk, hogy csak a hitelkeret terhére végzett vásárlási tranzakciók esetében járnak pontok, továbbá a levásárolható kibocsátási díjkedvezmény biztosítása során a bank nem veszi figyelembe azon vásárlási tranzakciókat, amelyek túlfizetett hitelszámla terhére kerültek elszámolásra.

2. A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíjmutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a változó havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártyakibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

3. Az ajánlat nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek. A 20 000 forintot a Bank 20 000 pont formájában biztosítja, amelyet a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó pontgyűjtő számlán ír jóvá a hitelkártya jóváhagyását követően, és ami a következő utazásnál felhasználható Wizz Air repülőjegy és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására. A 20 000 pontot a Bank abban az esetben biztosítja, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön és (2) díjmentes Erste NetBank szolgáltatást igényel. Amennyiben az akció keretében igényelt Wizz Air Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 20 000 pont megvonására akként, hogy 20 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli.

Az üdvözlő pontokat a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó hitelszámla megnyitásának napján írja jóvá a Bank a Főkártyabirtokos pontgyűjtő számláján. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

4. A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat. Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza. A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint a 10 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhat.