EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS AZ ERSTE BANK ZRT. ÉS A MAGYAR TAKARÉKSZÖVETKEZETI BANK ZRT KÖZÖTT

Budapest, 2012. november 20. ­– A takarékszövetkezetek több mint 800 pénzkiadó automatájából az Erste Bank készpénzfelvételi díjaival megegyezően vehetnek fel pénzt a bank ügyfelei – erről írt alá együttműködési megállapodást az Erste Bank Hungary Zrt. és a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. Így országosan több mint 1200 automata áll 2012. október 20-tól az Erste ügyfelek rendelkezésére.

Szabó István, a pénzintézet kártya- és elektronikus csatornák igazgatója elmondta: Erste logós betéti bankkártyával rendelkező ügyfelek a megállapodásnak köszönhetően az eddigi 427 helyett országszerte immár több mint 1200 ATM-ben élhetnek a megszokott, kedvezményes készpénzfelvétel lehetőséggel. Ezen erstés ügyfelek esetében az Országos Takarékszövetkezeti Szövetségbe tartozó Takarékszövetkezetek és Bankok bankjegykiadó automatájából történő készpénzfelvételi tranzakciók, díjak, kondíciók és egyéb feltételek megegyeznek az Erste Bank saját automatáiból történő készpénzfelvétellel és saját tranzakciónak számítanak.

A jövőben tehát a legnagyobb fiókhálózattal rendelkező pénzügyi szolgáltatóval való együttműködés révén az ügyfelek sokkal egyszerűbben tudnak készpénzhez jutni.