TOVÁBBRA IS INGYENES SZÁMLAVEZETÉS, KÉSZPÉNZFELVÉTEL, ÁTUTALÁSOK ÉS KÁRTYAHASZNÁLAT


Budapest, 2013. január 14. – A tranzakciós illeték bevezetése ellenére sem változtat az Erste Bank Hungary Zrt. az Erste SzuperNulla nevű számlacsomagjához kapcsolódó díjmentes tételeken. A számlatulajdonosoknak így továbbra sem kell fizetniük a számlavezetésért, a saját ATM-es készpénzfelvételért és a NetBankon, TeleBankon végzett műveletekért.

Tenke Gábor lakossági és mikrovállalati termékfejlesztési igazgató kiemelte: mivel az Erste Bank Hungary Zrt. kiemelten fontos célja, hogy aktív ügyfeleinek a lehető legkedvezőbb szolgáltatást nyújtsa, így a 2013. január 1-jétől érvényben lévő, minden lakossági pénzügyi tranzakciót terhelő pénzügyi tranzakciós illeték ellenére továbbra is díjmentesen kínálja az eddig is ingyenes Erste SzuperNulla számlacsomag szolgáltatásait.

Az Erste SzuperNulla bankszámla sajátossága, hogy 150 ezer forintos havi jövedelem jóváírás esetén a szálmához nem kapcsolódik sem számlavezetési, sem pedig bankkártyával végzett készpénzfelvételi díj a bankcsoport saját ATM-jeiből itthon és külföldön sem.

Ezen felül továbbra sem kell díjat fizetniük a számlatulajdonosoknak a hónapban az első, bankkártyával végzett készpénzfelvételért, a NetBankos és TeleBankos szolgáltatásokért, a csoportos beszedési megbízásokért és a főkártyához kapcsolódó SMS KártyaŐr szolgáltatásért akkor sem, ha nem érkezik jövedelem-jóváírás Erste SzuperNulla bankszámlájukra.