Budapest, 2013. június 5. – A Dunán levonuló árhullám miatt, az esetleges károk megelőzése érdekében rendkívüli intézkedéseket vezet be az Erste Bank Hungary Zrt. Ennek keretében a bank szentendrei fiókja csütörtöktől az árhullám levonultáig zárva lesz, a társaság Duna-parti székházában pedig elővigyázatosságból felkészülnek egy esetleges rendkívüli helyzetre. Az intézkedések a bank üzletmenetét nem befolyásolják, az ügyfelek kiszolgálása folyamatos.

A Dunán levonuló árhullám miatt rendkívüli intézkedéseket rendelt el az Erste Bank Hungary Zrt. A bank Duna partján lévő szentendrei fiókja (2000 Szentendre, Duna korzó 18.) június 6-tól az árhullám levonultáig ideiglenesen zárva lesz.

Az érintett ügyfelek a szentendreihez legközelebb lévő két óbudai (1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15. és 1033 Budapest, Flórián tér 3.) bankfiókot kereshetik fel. A legközelebb lévő bankjegykiadó automata pedig Pomázon (2013 Pomáz, Huszár u. 5. Posta) és Óbudán (1039 Budapest, Heltai Jenő tér 15.; 1033 Budapest, Flórián tér 3.) található, továbbá a takarékszövetkezeti ATM-ek is rendelkezésre állnak, hiszen az Erste ügyfelei ezen bankjegykiadó automatákból ugyanolyan feltételekkel tudnak készpénzt felvenni, mint az Erste ATM-ekből.

A bank arra kéri az ügyfeleket, hogy további információkról a 06 40 222 222-es számon elérhető telefonos ügyfélszolgálaton érdeklődjenek. Az Erste Bank ügyfelei a nap bármely szakaszában, otthonról az interneten keresztül is intézhetik pénzügyeiket a megújult NetBank-szolgáltatás használatával, amely a www.erstebank.hu  címről érhető el.

Az Erste Bank egyúttal Budapesten, a Duna partján lévő székházában is megkezdte a rendkívüli intézkedések előkészítését. Az elővigyázatosság érdekében az Erste felkészül arra, hogy egy esetleges veszélyhelyzet esetén is fenntartsa a folyamatos üzletmenetet és az ügyfelek zavartalan kiszolgálását.