Feltétel nélküli kedvezményt és kiegészítő szolgáltatásokat kínál az új folyószámla

Lényegesen egyszerűsödött az Erste Bankfolyószámla termékpalettája: mostantól az Erste EgySzámla áll a lakossági ügyfelek rendelkezésére, amely különböző szolgáltatásokkal bővíthető az ügyféligényeknek megfelelően. A pénzintézet szerint a lépéssel az eddiginél is egyszerűbben, költséghatékonyabban és személyre szabottabban kezelhetik pénzügyeiket az ügyfelek.

Harmati László, az Erste Bank lakossági üzletágért felelős igazgatósági tagja elmondta: a bank a megváltozott igényeknek megfelelően egy teljesen személyre szabható folyószámlát kínál az ügyfeleinek, akik a saját igényeik szerint kérhetnek különböző kiegészítő szolgáltatásokat és szegmens specifikus termékeket (például SMS Max csomagot vagy CélBetétet) a számlához. A bank új folyószámla konstrukciója kiváltja az eddig kínált öt számlacsomagot.

Az új számlakonstrukció bevezetésében szerepet játszott, hogy az Erste Bank 1500 fő megkérdezésével készített kutatása szerint a piacon komoly igény van olyan számlára, amely jól igazodik az ügyfelek saját elvárásaihoz, azaz a különböző szolgáltatásokat, kedvezményeket az ügyfelek maguk választhatják ki. A felmérés alapján például a számlaválasztásban érdekelt ügyfelek többségének – 53 százalékának – az a legvonzóbb lehetőség, ha a saját igényeiknek megfelelően állíthatják össze a számlacsomagjukat.

A számla bevezetésével a bank megkönnyíti az ügyfelek számára az ügyintézést, hiszen átlátható termékkínálatot, egyszerű és költséghatékony megoldást biztosít számukra. Az új számla akár már havi 199 forintos áron is elérhető, amelyhez a bankolási szokásokhoz legjobban illeszkedő feltétel nélküli kedvezmény (kedvezményes NetBank forint átutalás, korlátlan SMSKártyaőr kedvezmény, vagy kedvezményes dombornyomott bankkártya) is választható. Az EgySzámla rugalmasan alkalmazkodik a tulajdonosához, így bármikor lehetséges a váltás például a dombornyomott kártya éves díj kedvezményéről a korlátlan számú, kedvezményes NetBank forint átutalásra.

A számlavezetési díjkedvezményhez jutás feltétele is választható. A kedvezményes havidíj abban az esetben érhető el, ha a számlára havonta legalább 150 000 forint összegű jövedelem jóváírás (legfeljebb két részletben), vagy minimum 60 000 forint egyösszegű nyugdíjjóváírás érkezik, vagy havonta a bankkártyával végzett vásárlások, valamint az Erste NetBankon indított eseti és állandó forint átutalások és csoportos beszedések együttes összege eléri a minimum 35 000 forintot.