A GLOBAL PAYMENTS CÉGGEL KÖTÖTT STRATÉGIAI EGYÜTTMŰKÖDÉS MÉG SZÍNVONALASABB KISZOLGÁLÁST TESZ LEHETŐVÉ

Az Erste Bank Hungary Zrt. 1 és a fizetési megoldások egyik legnagyobb nemzetközi szolgáltatója, a Global Payments Inc. tízéves stratégiai megállapodást kötött. A partnerség eredményeként a jelenleg Erste kártyaelfogadó terminált használó hazai kereskedőket és az új ügyfeleket a Global Payments szolgálja ki, a szolgáltatáshoz kapcsolódó vállalkozói számlavezetést pedig továbbra is az Erste biztosítja.

„Az Erste Bank számára elsődleges fontosságú ügyfeleinek elégedettsége. Ezért is választottuk a bankkártya-elfogadáshoz kizárólagos partnerünknek a világszerte ismert és elismert Global Payments céget, amely több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik a fizetési megoldások területén, és számos pénzintézet igényeit elégíti ki bankkártya-elfogadási szolgáltatásával Európában és a tengerentúlon egyaránt” – kommentálta az Erste Bank Hungary Zrt. és a Global Payments által kötött exkluzív, hosszú távú stratégiai megállapodást Harmati László, az Erste Bank lakossági üzletágért felelős vezérigazgató-helyettese.

Az együttműködés keretében a jövőben az Erste Bank a Global Payments POS-termináljait és bankkártya-elfogadási szolgáltatását kínálja fiókhálózatában a kereskedőknek, és emellé Erste-vállalkozói számlavezetést biztosít.

A Global Payments az Erste fiókhálózatával, valamint saját helyi értékesítési csapatával együttműködve rendkívül színvonalas megoldásokat nyújt a kártyaelfogadó kereskedőknek a legkorszerűbb POS-technológiától kezdve az online és mobil kereskedelmet szolgáló e‑commerce és m‑commerce átjárón keresztül a speciális kereskedőbarát funkciókig. Ezáltal a kereskedők hatékonyabban irányíthatják üzleti tevékenységüket, és profitjuk maximalizálására összpontosíthatnak.

A stratégiai együttműködéssel az Erste Bank és a Global Payments a bankkártya-elfogadóhelyek számának növekedését is elősegíti Magyarországon.

A Global Paymentsről

A Global Payments Inc. a világ egyik legnagyobb szolgáltatója a fizetési megoldások terén. Ügyfélkörében a kereskedők mellett számos értéknövelő viszonteladó, vállalati szoftvereket fejlesztő cég, pénzintézet, kormányzati szerv, multinacionális vállalat és független értékesítési szervezet található Észak- és Dél-Amerikában, Európában, valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben. A Fortune 1000 listán szereplő Global Payments átfogó megoldás- és szolgáltatáskínálattal rendelkezik a következő területeken: bank- és hitelkártyák, vállalatközi forgalomban használt vásárlói kártyák, ajándékkártyák, elektronikus csekkbeváltás és csekkgarancia, csekkek ellenőrzése és beszedése (beleértve az elektronikus csekkeket), valamint kártyaelfogadó terminálok működtetése. További részletek a vállalatról és szolgáltatásairól a www.globalpaymentsinc.com címen találhatók.

 

1 Ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján az Erste Bank Hungary a magyar bankpiac három legnagyobb szereplője közé tartozik. Ügyfeleit 128 fiókján, valamint 415 bankjegykiadó automatáján keresztül szolgálja ki, leányvállalataival együtt pedig a pénzügyi szolgáltatások teljes skáláját lefedi. A bank 1997 óta tagja az osztrák Erste Groupnak, amely az első osztrák takarékpénztárként 1819-ben jött létre. 1997 óta a nemzetközi Erste Csoport Kelet-Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójává vált, mely 7 országban (Ausztria, Csehország, Szlovákia, Románia, Magyarország, Horvátország és Szerbia) közel 44 000 munkavállalójával 16,5 millió ügyfelet szolgál ki 2800 fiókból álló hálózatában.