DIGITÁLISAN FEJLESZTI A FIÓKI ÜGYFÉLKISZOLGÁLÁST AZ ERSTE: AZ ÚJ SORSZÁMHÚZÓ ALKALMAZÁS MELLETT INGYENES WIFI ÉS 480 MULTISZÉF SEGÍTI AZ ÜGYFELEKET

Új taggal bővült az Erste Bank Magyarországon elérhető okostelefonos applikációinak köre: az Erste Sorszámhúzó alkalmazással rövidebbé válik a sorban állási idő, és könnyebb a legközelebbi bankfiókhoz, vagy ATM-hez történő navigáció. Az új applikáció az Erste Bank azon digitális fejlesztései közé tartozik, amelyek a bankfióki ügyfélélményt javítják az új technológiák segítségével. Utóbbi cél fontos részét képezi a bank átfogó fiókfejlesztési programjának is: mind a 128 bankfiókban ingyenes WiFi hozzáférés áll immár az ügyfelek rendelkezésére, valamint 480 multiszéf is gyorsítja a személyes ügyintézést.

2015. október 19. - A banki ügyintézés folyamatát teszi kényelmesebbé az Erste Bank most induló, okostelefonra (Android, iOS) letölthető Erste Sorszámhúzóalkalmazása, amellyel az ügyfelek anélkül tudják kiválasztani az őket érdeklő szolgáltatástípusokat a számukra megfelelő bankfiókban, hogy fizikailag a helyszínen lennének. A sorszám kihúzását követően az applikáció megjeleníti a felhasználó sorszámát, valamint a várakozók létszámát is, így könnyebben tervezhető az ügyintézésre szánt idő. A magyar piacon teljesen egyedülálló alkalmazás mindemellett segít elnavigálni is a kiválasztott fiókig vagy ATM-ig. A fiókba érkezve már nem kell újabb sorszámot húzni, a sorra kerülést – beleértve a pult számát is – üzenet küldésével jelzi az alkalmazás.

"A célunk az, hogy a digitális fejlesztésekkel, az innovatív eszközökkel az ügyfélkiszolgálásunk folyamatosan egyszerűsödjön. Ezt segíti elő az új alkalmazásunk is, mellyel nemcsak egyszerűbbé tesszük ügyfeleink banki ügyintézését, de a személyes kiszolgálás élményét sem veszítik el: könnyebbé és tervezhetőbbé tesszük az utat a fiókhálózatunkig.” – jegyezte meg az Erste Sorszámhúzó alkalmazás indításával kapcsolatban Harmati László, az Erste Bank lakossági vezérigazgató-helyettese. Hozzátette: az applikáció csupán egy eleme a bankfióki ügyintézés digitális fejlesztését szolgáló lépéseiknek.

Az idei és a tavalyi évben például 26 bankfiók teljes körű felújítása történt meg összesen közel kétmilliárd forint értékben, a fejlesztések által pedig immáron mind a 128 Erstés bankfiókban ingyenes WiFi hozzáférés várja az ügyfeleket, akik így hasznosabban tudják eltölteni a várakozás idejét. Mintegy 18 korszerűsített fiókban ezen felül úgynevezett Netbank Sarkot is kialakítottak, ahol az ügyfelek az elhelyezett terminálokon elérhetik többek között az ÁSZF-et, a hirdetményeket digitális formátumban, valamint a Netbankot és az Erste Bank honlapját is.

Az Erste Sorszámhúzó alkalmazás fő funkciói

Fiókok

  • keresési lehetőség térképes és lista nézetben, GPS alapú helymeghatározással
  • fióki információk megjelenítése: foglaltság, nyitva tartás, akadálymentesség
  • sorszám húzási lehetőség a fiókban lévő sorszámhúzóval megegyező kategóriák alapján
  • időpontfoglalási kérés beküldése

ATM Kereső

  • keresési lehetőség térképes és lista nézetben, GPS alapú helymeghatározással
  • navigálás a kiválasztott ATM-he

Az okostelefonok és tabletek terjedésével egyre több ügyfél érkezik a bank honlapjára valamilyen mobil eszközről. Lépést tartva a rohamosan mobilizálódó világgal a bank is létrehozta honlapjának mobil eszközökre optimalizált verzióját, mely megkönnyíti a navigációt az ügyfelek számára, gyorsítja a legfontosabb információk és a bank kiemelt termék tájékoztatóinak elérését.