Miről érdemes még tudnom a hitellel kapcsolatban?

A hitelkérelem benyújtásához szükséges dokumentumokat a regisztráló irodákban tudja beszerezni, de letölthetők a KAVOSZ Zrt. weboldaláról is.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, illetve nem jelent bankunk számára szerződéskötési kötelezettséget. Az Erste Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat – a Széchenyi Kártya folyószámlahitelre és a Széchenyi forgóeszközhitelre vonatkozó szerződéseken kívül –, a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkor hatályos Mikrovállalati Hirdetmény és a Széchenyi Kártya Program Hirdetmény tartalmazza.

A dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu weboldalon és bankfiókjainkban. A kondíciók változtatásának jogát fenntartjuk. A Széchenyi Kártya folyószámlahitel és a Széchenyi forgóeszközhitel igénylése a KAVOSZ Zrt. (az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja) közreműködésével történik.

A Széchenyi Kártya folyószámlahitelen kívül a programban szereplő Széchenyi forgóeszközhitelt is ajánljuk Önnek, hogy forgóeszköz-beszerzéseit is megfelelő forrásokkal tudja finanszírozni.