Milyen lehetőségeket rejt a Tele-kölcsön és a Könnyített törlesztés?

Egyedülálló módon az Erste akár 5 perc alatt részletfizetési lehetőséget biztosít Önnek Erste Max Hitelkártyája segítségével.*

*Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő Vásárlás összegét - Bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Mi az a Tele-Kölcsön?

Tele-Kölcsön – jelenti a Kártyához kapcsolódó olyan, TeleBankon keresztül igénybe vehető kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Számlatulajdonosnak lehetősége van arra, hogy a Bank jóváhagyása alapján, az általa kiválasztott bármely belföldi számlára, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő átutalást kezdeményezzen, majd az átutalás összegét több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Mi az a Könnyített Törlesztés?

A Könnyített Törlesztésnek köszönhetően a hitelkártyájával történő vásárlásait akár havi részletekben is visszafizetheti. Vásároljon hitelkártyájával egy tévét, foglaljon le egy nyaralást, vagy lepje meg szeretteit egy ajándékkal legalább 50 000 Ft értékben, és fizesse vissza egyenlő részletekben!
A Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő Vásárlás összegét - Bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

Mennyi a Tele-Kölcsön kamata?

Havi kamat: 2,49%

THM*: 34,36%

*A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat és a nyitási díj (az igénybe vett összeg 1%-a min. 3000 max. 10 000 Ft) figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie. Reprezentatív példa: 500 000 Ft hitelösszeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat, és a nyitási díj figyelembevételével a hitel teljes díja 268 143 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 768 143 Ft, a havi törlesztőrészletek összege: 21 198 Ft. A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik. A havi rögzített kamatláb és a hozzá tartozó THM érték futamidőnként eltérhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg.