Mit kell tennem, hogy levásárolhassam az Erste Forintokat?

A betéti- vagy hitelkártyájával történő vásárlást belföldön és külföldön (hitelkártyával, továbbiakban: vásárlás) megelőzően vagy azt követően - de még a soron következő fordulónap előtt - látogasson el az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásába (továbbiakban: Erste NetBankjába) és válassza ki a kívánt üzletkategóriá(ka)t, majd adja meg a levásárolni kívánt Erste Forint összeget (a minimum beváltható összeg: 5000 Erste Forint).

Ezt követően pedig nincs más teendője, minthogy a kiválasztott üzletkategóriához tartozó üzletben Erste Max Hitelkártyájával vásárol, a levásárolt összeg ugyanis a vásárlást követő fordulónapon automatikusan jóváírásra kerül a vásárlás(ok) összegéből.

A pénzvisszatérítés korlátlan ideig, több részletben és akár az üzletkategóriába tartozó több üzletben is levásárolható, ráadásul ezekkel a vásárlásokkal Erste Forintokat is gyűjt.

Példa:
Tegyük fel, hogy Ön szeretne 10 000 Erste Forintot egy lakberendezési áruházban levásárolni.

A vásárlást megelőzően Erste NetBankjában jelzi a beváltási szándékát, majd elmegy vásárolni a kiválasztott lakberendezési áruházba, ahol 4 000 forintért vásárolt.

Ez esetben a vásárlási tranzakció könyvelését követő fordulónapon jóváírjuk a hitelkártya számláján a 4000 forintot, így ez a vásárlása ennyivel kevesebbe került Önnek.

Ha újra egy lakberendezési üzletben vásárol 9 000 Ft értékben Erste Max Hitelkártyájával, akkor a vásárlási tranzakció könyvelését követő fordulónapon jóváírunk hitelkártya számláján (10 000 Ft – 4 000 Ft =) 6 000 Ft-ot. Tehát a vásárlása 9 000 Ft helyett ténylegesen 3 000 Ft-ba került, és felhasználta a pénzvisszatérítés teljes összegét.

A fenti vásárlásokkal egyidejűleg Erste Forintokat is gyűjtött.