Hogyan fizethetem vissza a felhasznált hitelkeretet?

A Wizz Air Hitelkártya rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít Önnek:

A felhasznált hitelkeret részleteiről számlakivonat készül minden hónap azonos napján, az elszámolási napon (más néven fordulónapon), amely minden hónap 10. napja, ha az munkaszüneti napra esik, az azt követő első munkanap.

A fordulónapon felhasznált hitelkeret: a betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlás belföldön és külföldön (hitelkártyával, továbbiakban: vásárlás) és készpénzfelvétel belföldön és külföldön (készpénzfelvétel) tőkeösszegei, esetleges kamatok, késedelmi kamatok, díjak, számlázott hitelkártya részletfizetési szolgáltatások törlesztő részletének összege. Illetve nem csak a törlesztőrészlet összege csökkenti a hitelkeretet, hanem a teljes részletfizetési szolgáltatás összege is. A részletfizetési szolgáltatás törlesztőrészlete a minimum fizetendő összeget növeli.

A fordulónapot követő 15 naptári napos türelmi időn belül kell a készpénzbefizetésnek belföldön szolgáltatással a hitelkártya-számlára beérkeznie.

Ön dönti el, hogy a fordulónapon felhasznált hitelkeretet teljes egészében vagy részletekben fizeti vissza. Ha a részletfizetés mellett dönt, elegendő a számlakivonaton szereplő minimum fizetendő összeget törleszteni a fizetési határidőig, a fennmaradó összeg visszafizetési ütemét szabadon meghatározhatja a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben meghatározott kamat megfizetése mellett.

A hitelkamat a tranzakció terhelésének napjától a visszafizetés időpontjáig kerül felszámításra.

Amennyiben úgy dönt, hogy a fordulónapon felhasznált hitelkeretet rendezi 15 naptári napon belül, akkor a fordulónap és az előző havi fordulónap közötti vásárlásaira a bank nem számít fel kamatot.