Milyen dokumentumok szükségesek a Wizz Air Hitelkártya igényléséhez?

  • Magyar állampolgár esetén: személyi igazolvány1 és lakcímet igazoló hatósági igazolvány; vagy személyazonosító igazolvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány; vagy kártyaformátumú, 2001. január 1-je után kiállított jogosítvány és lakcímet igazoló hatósági igazolvány; vagy útlevél és lakcímet igazoló hatósági igazolvány
  • Nem magyar állampolgár esetén: ha a lakcímet igazoló hatósági igazolvány alapján legalább 1 éve Magyarországon tartózkodik és legalább 3 hónapja Magyarországon vállal munkát. Ebben az esetben szükség van külföldi hatóság által kiállított érvényes útlevélre és magyar hatóság által kiállított, érvényes lakcímet igazoló hatósági igazolványra; vagy külföldi hatóság által kiállított érvényes személyazonosító igazolványra és magyar hatóság által kiállított, érvényes lakcímet igazoló hatósági igazolványra; vagy magyar hatóság által kiállított érvényes személyi igazolványra és lakcímet igazoló hatósági igazolványra; vagy magyar hatóság által kiállított érvényes személyazonosító igazolványra.
  • Alkalmazott esetén: utolsó 3 havi munkabérszámla kivonata vagy 45 napnál nem régebbi munkáltató igazolás
  • Vállalkozó esetén: NAV jövedelemigazolás
  • Nyugdíjas esetén: Nyugdíjfolyósító Igazgatóság év eleji értesítő levél vagy nyugdíjas igazolvány másolata és egy havi bankszámlakivonat

1 Ha a személyi igazolvány (könyv formátumú) érvényes lakcímet tartalmaz, akkor nem kérjük a lakcímet igazoló hatósági igazolványt.

Az elbíráláshoz szükség esetén további dokumentumokat is elkérhetünk.

A hitelkártya-igénylést minden esetben elbíráljuk, így a pozitív hitelbírálat után lesz jogosult a Wizz Air Hitelkártyára.