Milyen lehetőségeket rejt a Tele-kölcsön és a Könnyített törlesztés?

Egyedülálló módon az Erste akár 5 perc alatt részletfizetési lehetőséget biztosít Önnek Wizz Air Hitelkártyája segítségével.1

Mi az a Tele-Kölcsön?

A Tele-Kölcsönnek köszönhetően, kényelmesen, akár külön dokumentáció nélkül készpénzhez juthat elérhető hitelkeretének terhére.

Előnyei:

  • Gyors: Az igényelt összeg az Ön által megadott bankszámlára érkezik 24 órán belül.
  • Rugalmas: A bank által meghatározott keretek között Ön választhatja ki a megfelelő futamidőt (már 12-től akár 60 hónapig), vagy a havi törlesztőrészletet, amit fizetni kíván.
  • Kiszámítható: A törlesztés havonta egyenlő részletekben történik.
  • Kedvező: Alacsonyabb kamattal juthat az összeghez, mint a hitelkártya általános kamata.
  • Kényelmes: A szolgáltatás egy telefonhívás után elérhető a Hitelkártyájával, külön dokumentáció benyújtása nélkül!

Havi kamat: 2,49% THM: 35,38%2

Mi az a Könnyített Törlesztés?

A Könnyített Törlesztésnek köszönhetően a hitelkártyájával történő betéti- vagy hitelkártyával történő vásárlásait belföldön és külföldön (hitelkártyájával, továbbiakban: vásárlás) akár havi részletekben is visszafizetheti. Vásároljon hitelkártyájával egy tévét, foglaljon le egy nyaralást, vagy lepje meg szeretteit egy ajándékkal legalább 50 000 Ft értékben, és fizesse vissza egyenlő részletekben!3

Előnyei:

  • Rugalmas: A bank által meghatározott keretek között Ön választhatja ki a megfelelő futamidőt (már 6-tól akár 60 hónapig), valamint a havi törlesztőrészletet, amit fizetni kíván.
  • Kiszámítható: A törlesztés egyenlő havi részletekben történik.
  • Kedvező: alacsonyabb kamattal fizetheti vissza az összeget, mint a hitelkártya általános kamata.
  • Kényelmes: A szolgáltatás egy telefonhívás után elérhető az Ön Erste Hitelkártyájával, külön dokumentáció benyújtása nélkül!

Havi kamat: 2,49% THM: 34,36% 4

1Tele-Kölcsön – jelenti a Kártyához kapcsolódó olyan, TeleBankon keresztül igénybe vehető kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Számlatulajdonosnak lehetősége van arra, hogy a Bank jóváhagyása alapján, az általa kiválasztott bármely belföldi számlára, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő átutalást belföldön forintban kezdeményezzen, majd az átutalás összegét több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

2A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat és a nyitási díj (az igénybe vett összeg 1%-a min. 3000 max. 10 000 Ft) figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie. Reprezentatív példa: 500 000 Ft hitelösszeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat, és a nyitási díj figyelembevételével a hitel teljes díja 268 143 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 768 143 Ft, a havi törlesztőrészletek összege: 21 198 Ft. A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik. A havi rögzített kamatláb és a hozzá tartozó THM érték futamidőnként eltérhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg.

3Könnyített Törlesztés – jelenti a Hitelkártyához kapcsolódó olyan kiegészítő szolgáltatást, amely alapján a Főkártyabirtokosnak lehetősége van arra, hogy az általa kiválasztott, a Hirdetményben meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő Vásárlás összegét - Bank jóváhagyása alapján -, több egyenlő részletben, a Tranzakciók összege után fizetendő Kamathoz képest alacsonyabb kamattal fizesse vissza.

4A THM a fogyasztóknak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv., valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III.25.) Kormányrendelet alapján 500.000 Ft hitel összeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével került meghatározásra. Felhívjuk figyelmét, hogy minden elszámolási időszakban legalább a havi számlakivonatban meghatározott minimum fizetendő összeget kell visszafizetnie. A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik. Reprezentatív példa: 500 000 Ft hitelösszeg, 3 év futamidő, 2,492% rögzített havi hitelkamat figyelembevételével a hitel teljes díja 263 143 Ft, a fogyasztó által fizetendő teljes összeg 763 143 Ft, a havi törlesztőrészletek összege: 21 198 Ft. A THM értéke az egyes ügyletekre jellemző hitelkamat függvényében változik. A havi rögzített kamatláb és a hozzá tartozó THM érték futamidőnként eltérhet. A bank fenntartja a jogot, hogy az egyes ügyletekre eltérő kamatlábat határozzon meg.