Hogyan csökkenthetem havi ügyfélkapcsolati díjamat?

Ügyfélkapcsolati díját havi 1 210 Ft-ról havi 233 Ft-ra csökkentheti, ha havi 150 000 Ft jövedelem jóváírása érkezik (nyugdíjas esetén havi 60 000 Ft), vagy betéti- és hitelkártyával történő vásárlása belföldön és külföldön eléri a 35 000 Ft-ot (betéti bankkártyás vásárlást végez a bankszámlák terhére).

Diákkedvezmény:

Az Erste EgySzámla díjcsomagot 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díjért vehetik igénybe azok a diákok, akik már elmúltak 14 évesek, de még nem töltötték be 26. életévüket, továbbá rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal és elektronikus számlakivonatot igényelnek.

Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)

A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem