Milyen kiegészítő szolgáltatások igényelhetők az Erste EgySzámlához?

Ha rendszeres megtakarításai vannak:

Erste CélBetét

Rendszeres, kis összegű megtakarításokkal is nagy célokat lehet megvalósítani. Határozza meg céljait, és valósítsa meg azokat Erste CélBetétekkel!

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei c. dokumentum tartalmazza, aktuális kondícióit, kamatozását pedig bankunk kapcsolódó, hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetményének 1.1. sz. melléklete.

 

Ha állandó kontrollt szeretne tranzakciói felett:

Erste Hírnök SMS szolgáltatás

SMS-szolgáltatásainkat fix havi díjért veheti igénybe az SMS-ek számától függetlenül. A díjcsomagjához tartozó valamennyi számlán történt mozgásról értesítést kap SMS-ben.

 

Ha rendszeresen vesz fel készpénzt:

Készpénzfelvétel belföldön és külföldön: Erste Korlátlan ATM Készpénzfelvételi csomag

Fix havidíjas csomagunkkal havonta korlátlan számban vehet fel készpénzt kedvezményes díjjal (0 Ft + 0,6%) az Erste Csoport belföldi és külföldi, valamint az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség belföldi ATM-jein. A csomagot a díjcsomagjába tartozó számlákhoz bankszámlánként külön-külön igényelheti.

A lakossági hitel-, számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások találhatók a Magyar Nemzeti Bank weboldalán: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem