Milyen kedvezmények választhatók az Erste EgySzámlához?

Az alábbiak közül egy szabadon választott kedvezményt teljesítési feltétel nélkül biztosítunk Erste EgySzámla díjcsomagjához:

  • korlátlan számú kedvezményes Internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatás (NetBank és MobilBank) átutalás belföldön forintban (eseti forint átutalás)1
  • SMS-szolgáltatás (Erste Hírnök) kedvezmény: 50 %-os SMS havidíj kedvezmény, amivel azonnal SMS tájékoztatást kaphat az Erste EgySzámla Díjcsomagja részét képező összes számlája, valamennyi tranzakciójáról2
  • éves kártyadíjkedvezmény a Betétikártya- szolgáltatás keretében igényelt dombornyomott bankkártyához: egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheti a dombornyomott bankkártya előnyeit (díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás)3

Ha megváltoznak bankolási szokásai, és a korábban választott kedvezmény helyett egy másikat jobban ki tud a jövőben használni, akkor bármikor kedvezményt válthat.

1Valamennyi Erste NetBank és Erste MobilBank szolgáltatáson keresztül indított eseti forintátutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül: 0 Ft + 0,30%, maximum 6.000 Ft. A +(0,3% max. 6 000 Ft) díjrész az átutalt összeg 20 000 Ft feletti részére kerül felszámításra.

2A számlatulajdonos és a számla felett rendelkezők által igényelt Erste Hírnök szolgáltatás havi díja az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel.

3A VISA Classic és a MasterCard Standard típusú bankkártya kibocsátási díja és éves kártyadíja a VISA Electron/Maestro típusú bankkártya kibocsátási díjával és éves kártyadíjával érhető el.

Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)