Melyek az Erste Érted Diákcsomag legfőbb előnyei?

Diákcsomagunk jellemzői:

  • 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díj*, amiért korlátlan számú forint- és devizaszámlát nyithatsz és vezethetsz;
  • betéti és hitelkártyával történő vásárlásod belföldön és külföldön (vásárlás) díjmentes;
  • ingyenesen használhatod az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatást és telefonos banki szolgáltatást (továbbiakban: TeleBank);
  • ha elmúltál 16 éves, akkor havi 2 alkalommal ingyenesen veheted igénybe a készpénzfelvétel belföldön (készpénzfelvétel) szolgáltatást összesen 150 000 Ft-ig, ha erről előzetesen nyilatkozol.**

*Az Erste EgySzámla Díjcsomagot 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díjért vehetik igénybe azon diákok, akik már elmúltak 14 évesek, de még nem töltötték be 26. életévüket, továbbá rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal és elektronikus számlakivonatot igényelnek.

**A pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben módosított pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (Pft.) 36/A.§-a alapján igénybe vehető havi első 2 db ingyenes készpénzfelvételre, valamint az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozóan tett nyilatkozatok központi nyilvántartására vonatkozó tájékoztatót a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény fődokumentuma tartalmazza. 

Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzata és a Lakossági elektronikus csatorna szolgáltatások Hirdetménye, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)