Mit kell tudni az Erste Érted Diákcsomagban foglalt CélBetétről?

Tudod már, hogy miből mész nyaralni jövőre vagy hogy miből lesz meg az új telód? Az Erste Érted Diákcsomag része a CélBetét megtakarítási számla, ami már havi pár ezer forintos megtakarítással segít terveid megvalósításában.

Jellemzői:

  • Rendszeres, kis összegű, akár havi 2000 Ft-os megtakarításaidra is kedvező kamatot biztosít.
  • Rugalmas megoldás, mert számládról havi rendszerességgel, vagy akár egy-egy alkalommal is átvezethetsz CélBetét számládra.
  • Ha úgy adódik, akkor bármikor, nagyobb kamatveszteség nélkül hozzáférhetsz pénzedhez.
  • Az internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásban (George Web, Erste NetBank, George App) megnyithatod, céljaidnak megfelelően elnevezheted, és nyomon is követheted megtakarításaidat.
  • Használd CélBetét számládat tudatosan, és gyűjtsd itt megtakarításra szánt pénzedet! További hasznos kapcsolódó infókat találsz a http://www.myerste.hu/ oldalon.

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei c. dokumentum tartalmazza, aktuális kondícióit, kamatozását pedig bankunk kapcsolódó, hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetményének 1.1. sz. melléklete.