Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

 
 

Rendszerkarbantartás

 

Kedves Látogató

Tájékoztatjuk, hogy ezen a héten a magyarországi Erste Csoport egyes elektronikus rendszerein karbantartási és fejlesztési munkálatokat végzünk, mely az alábbi időpontokat és szolgáltatásainkat érinti:

A 2017. május 25. csütörtök 00:00 – 01:30 közötti éjszakai időszakban az Erste bankjegykiadó automaták (ATM-ek) működése szünetelhet vagy akadozhat.

Ezen kívül:
- Az Erste MobilePay alkalmazás egyes funkcióinak (parkolás, autópályamatrica-vásárlás és mobilegyenleg feltöltés) működésében fennakadások előfordulhatnak.
- Az Erste NetBank felületen és MobilBank alkalmazáson ebben az időszakban a kártyalimit-módosítás funkció és a hitelkártya adatok megjelenítése akadozhat.

A bankkártyák (mind a betéti, mind a hitelkártyák) működése azonban ebben az időszakban is zavartalan lesz, azaz lehetőség lesz kártyás vásárlásra, valamint bármely más ATM-nél lehetséges a készpénzfelvétel.


2017. május 26. péntek 22:00 - 2017. május 27. szombat 04:00 időpontok között az Erste Lakossági NetBank, Vállalati NetBank és Erste MobilBank, valamint MobilePay alkalmazások működése szünetel, illetve az Erste TeleBank és SMS szolgáltatások korlátozottan lesznek elérhetőek.
Kényelme érdekében javasoljuk, hogy pénzügyi tranzakcióit időzítse a korlátozás előtti vagy utáni időszakok valamelyikére.

A fenti karbantartás ideje alatt az alábbi szolgáltatásaink lesznek elérhetők:
- bankkártya-letiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül
- fizetés és vásárlás bankkártyával 
- készpénzfelvétel és egyenleglekérdezés ATM-en keresztül

Felhívjuk ugyanakkor figyelmét, hogy a hétvége folyamán a bankon belüli forint számlákra Erste NetBankon, Vállalati NetBankon, MobilBankon és TeleBankon indított átutalások csak a vasárnapi napon, azaz 2017. május 28-án teljesülnek.

Ezen kívül tájékoztatjuk, hogy 2017. május 27-től az App Store és Google Play áruházakban elérhető az Erste MobilBank és Erste Sorszámhúzó alkalmazások új verziója. Kérjük felhasználóinkat, hogy a következő használat előtt frissítsék az alkalmazást!

A karbantartás és fejlesztés az Ön kényelmét is szolgálja. Türelmét és megértését köszönjük!


Budapest, 2017.05.22.

Üdvözlettel:

ERSTE BANK HUNGARY ZRT.