Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Társasházak, lakásszövetkezetek

 

400x267_erstebank_hu_tarsashaz_fejlec

Erste pénzügyi megoldások társasházaknak és lakásszövetkezeteknek

Egy társasház szép, ápolt és rendszeresen karbantartott lakókörnyezetének megteremtése mellett több érv is szól. Egyrészt nagymértékben hozzájárul a lakók jó közérzetéhez, másrészt egy elhanyagolt vagy elavult épület számos baleset (vakolatomlás, elcsúszás, stb.) forrása lehet.

Ám egy tervezett – netán váratlan – karbantartás vagy felújítás jelentős anyagi terhet róhat a társasházi költségvetésre! A kiadásokra való felkészüléshez, a számlavezetéshez és a finanszírozásához nyújtanak kiváló megoldást az Erste Bank társasházi megoldásai.

Társasházi pénzügyek, az Erste Társasházi Számlacsomag használatával
Az Erste Társasházi Számlacsomag kifejezetten társasházak, valamint lakásszövetkezetek számára kifejlesztett és optimalizált számlakonstrukció, mely tartalmazza az összes olyan pénzügyi szolgáltatást, amelyre egy lakóközösségnek csak szüksége lehet. Társasházi bankszámlát a mindennapi pénzügyi ügyintézéshez, felújítási alap számlát a megtakarításhoz, valamint olyan egyéb hasznos és kényelmes online szolgáltatásokat, mint a Netbank, a Telebank és a Mobilbank.

Felújítás vagy bővítés, az Erste Társasházi beruházási hitellel
Az Erste Társasházi (kombi) beruházási hitel társasházak, valamint lakásszövetkezetek közös tulajdonú házrészeinek felújításához és energia-megtakarítást eredményező beruházásához nyújt kedvező finanszírozási lehetőséget.

Megtakarítás az Erste Társasházi Lakástakarékpénztár segítségével