Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Ismét az Erste Bank a főszponzora a Virtuózok új évadának!

 

A tavalyi együttműködés folytatásaként 2017-ben is az Erste lett a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor főszponzora. A támogatás keretében az Erste Bank elnök-vezérigazgatója, Jelasity Radován idén is örömmel vállalta a fiatal tehetségek mentorálását, melynek keretében felkereshetik őt pénzügyi, befektetési kérdésekkel kapcsolatban.

„Amellett, hogy a két korcsoportgyőztes és a fődíjas zenei karrierjét anyagilag támogatjuk, lehetőséget teremtünk nekik olyan komolyzenei világhírességekkel találkozni és előadni, mint Placido Domingo vagy Sarah Brightman. Mert hiszünk a nagy találkozásokban, amik egyben lehetőséget is hordoznak magukban, hogy megváltoztassák az életünket” – mondta el Radován.

Műsorszám szpot megtekintése

A Virtuózok új évada április 7-én kezdődött egy felvezető műsorral. Április 14-től péntekenként a különböző korcsoportok válogatóműsorait rendezik meg, amelyekből kilenc-kilenc versenyző jut a középdöntőbe. A tinik, a kicsik, és a nagyok középdöntőiből három-három versenyző jut a május 26-i döntőbe, ahol kihirdetik a korcsoportok győzteseit. A június 2-i fináléban pedig megszületik az abszolút nyertes, aki 2017 Virtuóza lesz.

Kövessék a műsort péntek esténként 19.30-tól a Duna TV-n!