Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Magyar Nemzeti Bank a 23/2019 (VI.5) rendelete alapján 2019. július 1. napjáról 2020. március 2. napjára halasztotta az Azonnali Fizetési Rendszer bevezetésének időpontját.

A Bank emiatt 2019. június 17. napjával visszavonja az ezzel összefüggő, 2019. július 1. napjától hatályos Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési feltételei Azonnali Fizetési rendszerrel, Másodlagos számlaazonosítóval kapcsolatos rendelkezéseit, Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és betéti ügyletek Általános Szerződési Feltételeit, a Vállalati és mikrovállalati elektronikus banki szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei Másodlagos számlaazonosítóval kapcsolatos rendelkezéseit,  valamint a Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény, a Már nem értékesített Private Banking termékek Hirdetménye, a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény és annak 15. számú melléklete, a Széchenyi Kártya Program hirdetmény és a Társasházak és Lakásszövetkezetek részére című hirdetmény, a Váll-i Pénzforg-i Kondíciós Lista, Váll-i Pénzforg-i Hirdetmény, Önkorm-i Pénzforg-i Kondíciós Lista, Erste Vállalati Számlacsomagok, Válogatás számlacsomag, Business számlacsalád, Business Átutalási számlacsomag Hirdetmény módosításait.

Továbbá, a Bank 2019. június 06. napjával visszavonta az ezzel összefüggő, 2019. július 1. napjától hatályos Lakossági hitel hirdetmény 5.sz. melléklet Hitelkártya, és 5.1. sz. melléklet Citibanktól átvett hitelkártyák (nem értékesített) hirdetmények módosításait.

Budapest, 2019. június 17.

Üdvözlettel:
ERSTE BANK HUNGARY ZRT.