Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 06:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 6:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Erste Bank Csoport

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Erste csoport részeként a leányvállalataival a pénzügyi szolgáltatások széles skáláját nyújtja ügyfeleinek: 

Az Erste Bank Hungary Zrt. univerzális kereskedelemi banki szolgáltatásokkal, az Erste Befektetési Zrt. befektetői tanácsadással és tőzsdei kereskedelmi szolgáltatásokkal, míg az Erste Lakástakarék Zrt. lakás-takarékpénztári szolgáltatásokkal áll az Erste Bank Csoport ügyfelei rendelkezésére. 

Az Erste Jelzálogbank Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. és a refinanszírozott partnerbankok számára biztosítja tőkepiaci források bevonásának lehetőségét. Az Erste Bank Hungary Zrt. stratégiai partnere az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárnak és részesedéssel rendelkezik az életbiztosításokat nyújtó Erste Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-ben. 

A magyarországi Erste Bank csoporthoz közvetett módon olyan további magyarországi társaságok is tartoznak, mint az Erste Alapkezelő Zrt. vagy az ingatlanbérléssel foglalkozó Erste Group Immorent Kft. 

A magyarországi Erste Bank csoport az Erste Group része, így a szélesebb értelemben vett Erste Bank csoport a fent felsorolt, Magyarországon bejegyzett Erste társaságokon túlmenően az ausztriai Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG, a csehországi Česká spořitelna, a horvátországi Erste & Steiermärkische Bank, a romániai Banca Comerciala Romana, a szerbiai Erste Bank Serbia, a szlovákiai Slovenská sporiteľňa vállalatokból, továbbá ezek leányvállalataiból áll. A Bank Üzletszabályzataiban foglalt rendelkezések szempontjából a Bank csoportja alatt a fentiekben felsorolt, szélesebb értelemben vett Erste Bank csoportot kell érteni.

Az Erste Bank Hungary Zrt.-vel szoros kapcsolatban álló személyek köre