Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Erste Bank Csoport

Az Erste Bank Hungary Zrt. az Erste csoport részeként a leányvállalataival a pénzügyi szolgáltatások széles skáláját nyújtja ügyfeleinek: 

Az Erste Bank Hungary Zrt. univerzális kereskedelemi banki szolgáltatásokkal, az Erste Befektetési Zrt. befektetői tanácsadással és tőzsdei kereskedelmi szolgáltatásokkal, míg az Erste Lakástakarék Zrt. lakás-takarékpénztári szolgáltatásokkal áll az Erste Bank Csoport ügyfelei rendelkezésére. 

Az Erste Jelzálogbank Zrt. az Erste Bank Hungary Zrt. és a refinanszírozott partnerbankok számára biztosítja tőkepiaci források bevonásának lehetőségét. Az Erste Bank Hungary Zrt. stratégiai partnere az Erste Önkéntes Nyugdíjpénztárnak és részesedéssel rendelkezik az életbiztosításokat nyújtó Erste Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.-ben. 

A magyarországi Erste Bank csoporthoz közvetett módon olyan további magyarországi társaságok is tartoznak, mint az Erste Alapkezelő Zrt. vagy az ingatlanbérléssel foglalkozó Erste Group Immorent Kft. 

A magyarországi Erste Bank csoport az Erste Group része, így a szélesebb értelemben vett Erste Bank csoport a fent felsorolt, Magyarországon bejegyzett Erste társaságokon túlmenően az ausztriai Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG, a csehországi Česká spořitelna, a horvátországi Erste & Steiermärkische Bank, a romániai Banca Comerciala Romana, a szerbiai Erste Bank Serbia, a szlovákiai Slovenská sporiteľňa vállalatokból, továbbá ezek leányvállalataiból áll. A Bank Üzletszabályzataiban foglalt rendelkezések szempontjából a Bank csoportja alatt a fentiekben felsorolt, szélesebb értelemben vett Erste Bank csoportot kell érteni.

Az Erste Bank Hungary Zrt.-vel szoros kapcsolatban álló személyek köre