Erste Ingatlan Kft.

Általános

Az Erste Ingatlan Kft. fő tevékenysége saját tulajdonú ingatlanok értékesítése és bérbeadása. Az Erste Ingatlan Kft. az Erste Bank Hungary Zrt. 100%-os leányvállalata.

Az üzemeltetési feladatokat, illetve az ingatlanokhoz kapcsolódó műszaki-technikai háttér biztosítását saját szakértő csapat végzi. Az Erste Ingatlan Kft. portfóliójába kereskedelmi-, ipari-, raktáringatlanok, irodák, befektetési, és fejlesztési telkek, míg 100%-os leányvállalatának a Collat-Real Kft.-nek a portfóliójába kizárólag lakóingatlanok tartoznak. Az ingatlanvásárláshoz kapcsolódó finanszírozási hátteret és a szolgáltatások magas szintjét a magyarországi Erste Csoport tagjaival való szoros együttműködés segíti.

Az eladásra kínált ingatlan portfóliónk itt található.

East-West Business Center

Az East-West Business Center Budapest egyik ikonikus irodaépülete, az Astoria egyik látványossága, amely 2015 óta az Erste Ingatlan Kft. tulajdonában van. Az irodaház a város bármely pontjáról könnyen és gyorsan megközelíthető, mind gépjárművel, mind pedig tömeg közlekedéssel. A felújított közös tereknek, a nagy, egybefüggő irodaterületeknek köszönhetően rendkívüli lehetőséget kínál a leendő bérlők számára. 

A 9 emeletes épület 21,500 négyzetméter irodaterülettel, 2 szintes, 222 férőhelyes teremgarázzsal és kerékpár tárolóval is rendelkezik. Az irodaházban kávézók, éttermek, élelmiszer bolt és posta is található. Az irodaház „Very Good” minősítést kapott a BREEAM épületminősítő rendszerben.

East West Business Center az www.irodakereso.info oldalon

Laurus Irodaházak

A létesítmény Budapest egyik legdinamikusabban fejlődő övezetében, az Üllői út – Határ út csomópontnál helyezkedik el és 2019 óta áll az Erste Ingatlan Kft. tulajdonában. Közelében bevásárló központ, sportpálya és szálloda is található.
Minden irányból jól megközelíthető, elhelyezkedése kiváló. Közel fekszik a Ferihegyi repülőtérhez, a belvároshoz és az autópályákhoz egyaránt.

A metrómegálló, a Határ úti autóbusz- és villamos végállomás közvetlen közelsége, a város bármely pontjától könnyű megközelítést biztosít.

Az épület tervezésekor a legfőbb szempont az élhető munkahely kialakítása volt, mely a legvégsőkig megfelel a jövő kihívásainak. A rugalmasan osztható és kialakítható irodaterek a legmagasabb minőségi elvárásokat is kielégítik.
Az ergonomikus dizájn, a nyitható ablakok, a fejlett épületfelügyeleti rendszer vagy az épület alatt elhelyezett 239 parkolóhely garantálja a Laurus Irodaházakban dolgozók hatékony munkavégzését és jó közérzetét.

Az épületegyüttes földszint +5/6 emeletet, 2 szint mélygarázst, campus jellegű zárt belső udvart foglal magába kiváló láthatósággal a reptéri folyosó mentén. A közel 14 000 m2 irodaterület minden bérelhető egysége teljesen elkülöníthető.

Laurus Irodaház az www.irodakereso.info oldalon

Laurus Irodaház az www.iroda.hu oldalon