Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Jelzáloghitel mentőcsomagok

  • Törlesztési nehézségek átmeneti enyhítésére
  • A hosszú távú fizetőképesség megőrzésére

Speciális élethelyzetekre szabott megoldások

A bankunk és a jogszabályok által létrehozott mentőcsomagok különböző törlesztési problémákat orvosolnak, változó jogosultsági feltételekkel.

Erste mentőcsomagok

Futamidő-hosszabbítás, kedvezményes előtörlesztés, türelmi idő, mérsékelt összeg fizetése és kombi megszüntetése

Adósságrendezési eljárás

Az adós fizetőképességének
helyreállítása vagyonának értékesítésével és jövedelmének felhasználásával

További információ

A mentőcsomagok egy részét a Bank saját hatáskörben alakította ki, más részüket jogszabály hozta létre. Az egyes mentőcsomagok más-más megoldást kínálnak a különböző élethelyzetekre, ezért kérjük, figyelmesen olvassa végig a tájékoztatókat, és mérlegelje, hogy az Ön esetében melyik megoldás lehet a legalkalmasabb a hosszú távú fizetőképessége megőrzésére; illetve melyik az a csomag, amelynek a jogosultsági feltételei fennállnak. A tájékozódást segítik a kapcsolódó kalkulátorok, melyekkel kiszámítható az egyes Mentőcsomag megoldások hatása a hitel törlesztőrészletére.

Amennyiben további kérdése van, hívja az Erste TeleBankot a 06 1 298 0222 telefonszámon.

Részletes tájékoztatásért és a Mentőcsomag kérelem benyújtásához kérje fióki tanácsadóink segítségét. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az egyes Mentőcsomagokra való jogosultság, illetve feltétel vizsgálat minden esetben egyedileg történik, azok Bank általi engedélyezése nem automatikus!