Mentőcsomagok

  • Törlesztési nehézségek átmeneti enyhítésére
  • A hosszú távú fizetőképesség megőrzésére

Speciális élethelyzetekre szabott megoldások

A bankunk és a jogszabályok által létrehozott mentőcsomagok különböző törlesztési problémákat orvosolnak, változó jogosultsági feltételekkel.

Erste mentőcsomagok

Futamidő-hosszabbítás, kedvezményes előtörlesztés, türelmi idő, mérsékelt összeg fizetése és kombi megszüntetése

Adósságrendezési eljárás

Az adós fizetőképességének
helyreállítása vagyonának értékesítésével és jövedelmének felhasználásával

További információ

A mentőcsomagok egy részét a Bank saját hatáskörben alakította ki, más részüket jogszabály hozta létre. Az egyes mentőcsomagok más-más megoldást kínálnak a különböző élethelyzetekre, ezért kérjük, figyelmesen olvassa végig a tájékoztatókat, és mérlegelje, hogy az Ön esetében melyik megoldás lehet a legalkalmasabb a hosszú távú fizetőképessége megőrzésére; illetve melyik az a csomag, amelynek a jogosultsági feltételei fennállnak. A tájékozódást segítik a kapcsolódó kalkulátorok, melyekkel kiszámítható az egyes Mentőcsomag megoldások hatása a hitel törlesztőrészletére.

Amennyiben további kérdése van, hívja az Erste TeleBankot a 06 1 298 0222 telefonszámon.

Részletes tájékoztatásért és a Mentőcsomag kérelem benyújtásához kérje fióki tanácsadóink segítségét. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az egyes Mentőcsomagokra való jogosultság, illetve feltétel vizsgálat minden esetben egyedileg történik, azok Bank általi engedélyezése nem automatikus!