Adó-visszatérítési támogatás

  • új lakás vásárlásához, építéséhez
  • preferált kistelepülésen meglévő lakóépület bővítéséhez és/vagy korszerűsítéséhez

Jelen tájékoztatóban szereplő Adó-visszatérítési támogatás Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás.

Az igénylési feltételeket teljesítő igénylő a 16/2016. (II.10.) Kormányrendeletben meghatározott feltételekkel Magyarország területén lévő új lakás vagy új egylakásos lakóépület vásárlására, építésre, a 17/2016. (II.10.) Kormányrendeletben meghatározott feltételekkel preferált kistelepülésen, továbbá bármely magyarországi település külterületén (továbbiakban: preferált kistelepülésen), az ingatlan-nyilvántartásban tanya, vagy birtokközpont megnevezéssel nyilvántartott ingatlanon meglévő lakóépület bővítésére és/vagy korszerűsítésére a központi költségvetésből vissza nem térítendő állami támogatást, Adó-visszatérítési támogatást vehet igénybe.

Tájékozódjon kérdéseink segítségével, további részletesebb leírást talál az Ügyintézés pontban elérhető ügyféltájékoztatóinkban.

Tájékoztatjuk, hogy jelen tájékoztató nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Kérjük, a részletekről tájékozódjon bankfiókjainkban.

Adó-visszatérítési támogatásra vonatkozó további információk

További információk

Ha szeretne közvetlenül is érdeklődni a finanszírozási lehetőségekről, várjuk hívását a +36 1 298 0222 Erste TeleBank számon.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat és összehasonlítást segítő alkalmazásokat talál a Magyar Nemzeti Bank alábbi weboldalain:

https://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/hitel-lizing

Hitelválasztó program