Előbírálati igazolás

Szerezze meg álmai otthonát leendő hitele igazolásával!

 • Előre megtudhatja, mennyi hitelt kaphat
 • Könnyebben tarthatja a határidőket, így a foglaló is megmarad
 • Azonos eséllyel indulhat a készpénzes vevőkkel szemben

Éljen a lehetőséggel, hiszen a lakásvásárlások meghiúsulásának legfőbb okai:

 • Nem tudja a vevő, hogy mennyi hitelt kaphat
 • Nem kapja meg vevő a kért hitelösszeget a kijelölt határidőig,és így a foglaló is elvész
 • Elviszi a lakást egy készpénzes vevő

Lakásvásárlás egyszerűen, lépésről lépésre

 1. Előbírálat igénylése: Első lépésként Ön benyújtja bármelyik bankfiókunkban a szükséges papírokat (30 napnál nem régebbi jövedelemigazolás, kölcsönkérelmi nyomtatvány és személyes okmányok).
 2. Előbírálat: Megvizsgáljuk köcsönkérelmét, pozitív döntés esetén pedig pár nap alatt megkapja az igazolást arról, hogy az előbírálati igazolásban meghatározott hitelösszeg erejéig hitelképes.
 3. Lakáskeresés: Ha megtalálta az Ön számára ideális ingatlant, akkor az igazolás birtokában nyugodtan megkötheti az adásvételi szerződést, és biztonsággal kifizetheti a foglalót.
 4. Bírálat: Miután benyújtotta az ingatlan vizsgálatához szükséges dokumentumokat (adásvételi szerződés és a kölcsönkérelmi nyomtatvány pótlapja), elvégezzük az ingatlan értékbecslését. Ezután véglegesítjük a hitel összegét.
 5. Kölcsönszerződés és a hitel folyósítása

Szükséges-e a kölcsönkérelemhez aláírt adásvételi szerződés?

Új vagy használt lakás vásárlása esetén a kölcsönkérelem adásvételi szerződés nélkül nyújtható be.

A minősítést az Ön igazolt jövedelmének és hitelképességének vizsgálata alapján végezzük el, mely után kötelezettség nélküli (ún. indikatív) ajánlatot kap tőlünk.

A megkötött és földhivatal által érkeztetett adásvételi szerződés benyújtása később, a kötelezettség nélküli ajánlatban szereplő érvényességi időn belül (4 hónap) történik. Az ajánlatban szereplő hitelösszeg igénybevételéhez megfelelő hitelbiztosítéki értékű ingatlanfedezetre van szükség. A végső bírálat már a fedezeti ingatlan paramétereinek figyelembevételével történik.

Az oldal látogatói leggyakrabban keresték

Kapcsolódó szolgáltatások