Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Nyilatkozat kisvállalkozások számára

A kormány rendelete lehetőséget biztosít arra, hogy a magánszemélyekhez hasonlóan a vállalkozások és vállalatok is dönthetnek úgy, hogy nem igénylik a hitelkönnyítést. Amennyiben cégük gazdasági és likviditási helyzetét úgy ítélik meg, hogy a hitelüket, szerződés szerinti törlesztéseiket és egyéb szerződéses kötelezettségeit változatlanul, az eredeti szerződési feltételek alapján teljesítenék, nyilatkozatot kell tenniük.

Mit tegyek, ha nem szeretném a hiteltörlesztés felfüggesztését?

2

Nyilatkozat formátuma

a) A nyilatkozat egy írható PDF formátum. Minden, a nyilatkozaton kitöltendő mezőt töltsön ki!

3

Nyomtatás és aláírás

a) Önálló képviselet esetén 2 példányban nyomtassa ki, majd mind a két példányt cégszerűen írja alá a vállalkozás képviseletében eljáró személy! (Egy példány a banké, egy pedig az aláíróé.)

b) Együttes képviselet esetén a nyilatkozatok tartalmának (alapadatok, hitelügyletek adatai) teljes egészében egyeznie kell, azokat aláíróként 2-2 példányban nyomtassa ki 

4

Benyújtás módja:

a) E-mailben:

 • Az e-mail formai követelménye, adatai és tartalma:
  • (1) Címzett: Mikrohitelek@erstebank.hu
  • (2) Tárgy: Ügyfélszám – Cégnév – Fizetési Moratórium Nyilatkozat
  • (3) A vállalkozás képviseletében eljáró személy személyes csatolmányként küldje el okmányainak szkennelt másolatát!
  • (4) Csatolmányként küldje el a cégszerűen aláírt, szkennelt nyilatkozatot is! (Együttes aláírók esetében mind a két aláíróé.)
  • (5) Csatolmányként küldje el továbbá a szkennelt aláírásmintát/aláírási címpéldányt!
  • (6) Amennyiben nincs lehetősége a nyomtatott dokumentum szkennelésére, okostelefonja kamerájának segítségével is rögzítheti az aláírt nyilatkozatot. Kérjük, figyeljen az olvashatóságra.
 • A nyomtatott és cégszerűen aláírt nyilatkozat banki példányát mihamarabb postázza a bank postafiókjába: Erste Bank Hungary Zrt. – Mikrovállalat, Budapest, Pf. 1933

Fontos: Csak a banknál bejelentett e-mail címet fogadjuk el, vagy a rendelkezési joggal bíró személy e-mail címét.

 

b)Bankfiókban:

Kérjük, a járványhelyzetre való tekintettel, amennyiben lehetősége engedi, nyilatkozatát elektronikus csatornáinkon keresztül tegye meg! Amennyiben nyilatkozatát csak a bankfiókban van lehetősége benyújtani, járjon el az 1)-3)-as pontoknak megfelelően, majd vegye fel a kapcsolatot Kisvállalkozói Bankárával!

A járványhelyzetre tekintettel kérjük ügyfeleinket, hogy a hitelfelfüggesztés kapcsán felmerülő további kérdésekkel lehetőség szerint az elektronikus és telefonos csatornáinkat vegyék igénybe.

Nyilatkozat kisvállalkozások számára Letöltöm (PDF · 891 KB)