Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Tartós megtakarítások

Ismerje meg az Erste tartós megtakarítási megoldásait.

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát mind az Erste Bank Hungary Zrt., mind az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A tartós befektetési számlán lévő befektetésből, betétből származó jövedelem után elérhető adó- és járulékmentesség feltételeit a vonatkozó jogszabályi előírások határozzák meg. A tartós befektetési számlával, valamint a számlán végzett tranzakciókkal kapcsolatban a megfelelő döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlára vonatkozó jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint az Erste Bank Hungary Zrt. és az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, általános szerződési feltételeit, díjjegyzékét, kapcsolódó hirdetményét, egyéb kondíciós feltételeit és a vonatkozó szerződéses rendelkezéseket. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlatnak vagy ajánlattételi felhívásnak. A fentiekben foglaltakért sem az Erste Bank Hungary Zrt., sem az Erste Befektetési Zrt. nem felelős. Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.erstebank.hu, továbbá a www.ersteinvestment.hu weboldalakra, vagy kérje ügyintézőink segítségét bármely Erste Bank fiókban.

Kapcsolódó termékek