Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 06:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 6:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Tartós megtakarítások

Ismerje meg az Erste tartós megtakarítási megoldásait.

Feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű, a változtatás jogát mind az Erste Bank Hungary Zrt., mind az Erste Befektetési Zrt. fenntartja. A tartós befektetési számlán lévő befektetésből, betétből származó jövedelem után elérhető adó- és járulékmentesség feltételeit a vonatkozó jogszabályi előírások határozzák meg. A tartós befektetési számlával, valamint a számlán végzett tranzakciókkal kapcsolatban a megfelelő döntés meghozatala érdekében kérjük, hogy tanulmányozza a tartós befektetési számlára vonatkozó jogszabályi előírásokat, adóhatósági állásfoglalásokat, valamint az Erste Bank Hungary Zrt. és az Erste Befektetési Zrt. üzletszabályzatát, általános szerződési feltételeit, díjjegyzékét, kapcsolódó hirdetményét, egyéb kondíciós feltételeit és a vonatkozó szerződéses rendelkezéseket. A fentiekben foglaltak kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem minősülnek adótanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, befektetésre való ösztönzésnek, ajánlatnak vagy ajánlattételi felhívásnak. A fentiekben foglaltakért sem az Erste Bank Hungary Zrt., sem az Erste Befektetési Zrt. nem felelős. Bővebb információért kérjük, látogasson el a www.erstebank.hu, továbbá a www.ersteinvestment.hu weboldalakra, vagy kérje ügyintézőink segítségét bármely Erste Bank fiókban.

Kapcsolódó termékek