Készpénzfelvétel ATM-en keresztül

Hasznos információk a gyors ügyintézéshez.

Praktikus információk

  • Erste ATM-ekből kizárólag a VISA és a Mastercard logóval ellátott betéti és hitelkártyákkal vehet fel készpénzt1.
  • Automatáink egyszerre 40 db bankjegyet tudnak kiadni, így akár egyszerre 800 000 Ft is felvehető. Az egyszerre felvehető összeg (és az egyszerre felvehető bankjegyek maximális darabszáma) az adott ATM beállításaitól és aktuális kapacitásától függ (pl. ATM pillanatnyi töltöttsége, címletek elérhetősége).
  • A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limiteket is meghatározunk, amit lehetősége van átmenetileg módosítani TeleBankon, Internetbankon és mobilalkalmazáson keresztül, díjmentesen.2

Válasszon címleteket készpénzfelvételkor a magyarországi Erste bankautomatáknál!

Az ATM-es készpénzfelvételkor kiválaszthatja, hogy 1 000, 5 000, 10 000 vagy 20 000 Ft-os címletekben szeretné felvenni az összeget. Erre csak a magyarországi Erste bankautomatáknál van lehetősége. A címletválasztást az ATM Pénzfelvétel menüpontjában, a képernyő bal alsó sarkában található Címletek gomb megnyomásával érheti el.

A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatja a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.

1American Express, China UnionPay, JCB, Diners Club logóval ellátott bankkártyákkal történő készpénzfelvételre nincs lehetőség.
2További információt a Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetmény 3.2. pontjában talál.

Gyakori kérdések