Készpénzfelvétel ATM-en keresztül

Hasznos információk a gyors ügyintézéshez.

Praktikus információk

  • Erste ATM-ekből kizárólag a VISA és a Mastercard logóval ellátott betéti és hitelkártyákkal vehetsz fel készpénzt1.
  • Az egyszerre felvehető összeg (és az egyszerre felvehető bankjegyek maximális darabszáma) az adott ATM beállításaitól és aktuális kapacitásától függ (pl. ATM pillanatnyi töltöttsége, címletek elérhetősége).
  • A lakossági betéti bankkártyákhoz napi készpénzfelvételi és tranzakciószám limiteket is meghatározunk, amit díjmentesen módosíthatsz telefonos banki szolgáltatásunkon, a TeleBankon, illetve internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatásunkon, azaz a George Weben és a George Appon.2
  • Válassz címleteket készpénzfelvételkor Az ATM-es készpénzfelvételkor kiválaszthatod, hogy 1 000, 5 000, 10 000 vagy 20 000 Ft-os címletekben szeretnéd felvenni az összeget. A címletválasztást az ATM Pénzfelvétel menüpontjában, a képernyő bal alsó sarkában található Címletek gomb megnyomásával érheted el.
  • A címletek kiválasztásakor az ATM kijelzőjén láthatod a választható és elérhető címletek típusát, valamint maximális mennyiségét. Ez bankautomatánként eltérő lehet.

American Express, China UnionPay, JCB, Diners Club logóval ellátott bankkártyákkal történő készpénzfelvételre nincs lehetőség.
További információt a Lakossági bankszámla és betéti kamat hirdetményben találsz.

Gyakori kérdések